writing-img

Zavitek iz listnatega testa - kako?

clock-img

08.04.2008, 20:46

clock-img

fusia

pencil-img

612

Kako se naredi zavitek iz listnatega testa?

ENkrat sem probala, pa se mi je čisto odprl pa pečen se je tako drobil, da ga je bilo prav težko jesti. user posted image

clock-img

08.04.2008, 21:02

clock-img

M1987

pencil-img

656

Zdravo user posted image  Jaz vedno delam zavitke iz listnatega testa in mi vedno dobro uspe user posted image  na prt dam 2 lista listnatega testa - dva sloja in pač nadev nato pa zvijem tako, da prtrahlo počasi dvignem, da se v bistvu sam zvije - kot bi zvijala za rolado. Ko je skoraj pečeno zalij po zavitku z vrelo vodo in pusti še malo v pečici tako bo zavitek bolj mehek in se ti ne bo drobil. Je pa res, da z enim slojem listnatega testa ne moreš delati. Srečno in dober tek user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

10.04.2008, 21:46

clock-img

fusia

pencil-img

612

Hvala, bom probala. To z vodo bi moralo delovati. Me pa še zanima, ali daš dve plasti testa kar eno na drugo ali vmes kaj namažeš (maslo mislim ali kako drugo maščobo)?

clock-img

16.04.2008, 17:30

clock-img

M1987

pencil-img

656

Aja sloja med sabo nič ne namažem user posted image  dva skupaj položim in nato nadev ini zvijem. Pečem pa na peki papirju, ker se res lepo peče na njem. user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem