writing-img

Zbadanje v jajčnikih

clock-img

01.12.2007, 19:25

clock-img

witto

pencil-img

1014

A mi zna katera pomagat? Verjetno sem že malo tečna,user posted image  vendar, sem že rahlo v dvomih, pa nevem več kaj bi. Po laparoskopiji, sem dobila user posted image  točno na datum, vendar sem pred tem še jemala ciclo proginovo,za ureditev ciklusa, potem pa nič več, le klomifen od 5.11.-9.11 po 2 tabletki. Po posegu mi je ginekologinja, rekla, da naj bi se mi ciklus uredil. Ampak ta mesec oz v Novembru user posted image je še ni bilo. Je pa čudno to, da me že ene par dni zbada okoli jajčnikov, in imam krče ampak samo v jutranjih urah, in potem kar same izginejo. Res je, da sva bila z dragim kar aktivna in tudi med o. sva  pridnouser posted image user posted image . Ampak, a je mogoče to, to?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 1.12.2007 19:44:58 >

clock-img

01.12.2007, 19:39

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Možno je vse, samo test ti bo povedal, kaj je v resnici. 

clock-img

01.12.2007, 19:42

clock-img

witto

pencil-img

1014

Test sem delala sicer v petek, ma je pokazal - . Res pa je, da sem ga delala 1 dan  po izostanku, pa je bilo verjetno prezdodaj. Imam občutek, da se bo user posted image  zdaj zdaj vlila, pa nič.

clock-img

01.12.2007, 19:58

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

witto, ne sme se prikazati user posted image . res ti privoščim, da ti sedaj pa le uspe user posted image .

Poskusi test narediti na primer v ponedeljek, ko bo še nekaj časa preteklo od nepričakovane user posted image .

clock-img

01.12.2007, 21:05

clock-img

witto

pencil-img

1014

hvala, tudi tebi želim veliko sreče

clock-img

01.12.2007, 21:29

clock-img

emaa

pencil-img

7450

znaki pri user posted image so čisto podobni kot znaki pri m, mogoče je bilo malo prehitro, pa ponovi vajo med tednom. 

clock-img

02.12.2007, 11:12

clock-img

witto

pencil-img

1014

ja, bom videla, kaj bo pokazala test

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem