writing-img

Zbadanje v trebuhu

clock-img

28.10.2004, 23:19

clock-img

Bib

pencil-img

266

Sem na koncu 36tedna nosečnosti in me vse večkrat "špika" čisto spodaj v trebuhu.

Ali ima katera podobne izkušnje, ker me zanima kaj je to?
Lp..Bibi

clock-img

28.10.2004, 23:42

clock-img

kimi

pencil-img

3836

mogoče se bo pa začelo in boš kmalu imela v naročju:duda:

clock-img

28.10.2004, 23:51

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, mene je tako po malo špikalo nekje od 34 t dalje.. to je normalno- otrokova glavica se je spustila nižje, razne vezi in mišice se počasi raztezajo in se pripravljajo na porod...
Nič ne skrbi:)

clock-img

29.10.2004, 05:44

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Punce, mene pa zanima, če je katero zadnje tedne občasno bolelo kot pri menstruaciji? A so popadki istočasno bolečina in zatrdevanje trebuha, ali je trebuh takrat ves čas trd?

Lp Lunca (35t3d)

clock-img

29.10.2004, 06:22

clock-img

VALENTY

pencil-img

295

Lunca;pr men je blo nekako tako.Ni nujno,da je trebuh ves čas trd,saj so popadki različnih jakost,se pravi; da niso vsi enako močni.Meni je včasih otrdel samo trebuh in ni nič bolelo,ko se začno popadki(močnejši) pa se bolečina razširi.Zaradi pogostega otrdevanja sem morala jemati buscopan tabl. od 6 mes.naprej in počivat.Svetujem ti,da se probaš čimbolj sprostit in počivat,ter uživati v dnevih,ko je dete samo "tvoje".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem