cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zbiram čim več idej za pripravo obrokov

clock-img

06.03.2006, 08:57

clock-img

thunder

pencil-img

302

Pozdravček!

Počasi smo začeli z uvajanjem - jabolko, korenček, rižek, banana

...bi vas pa prosila če mi lahko daste še kakšno idejo oz. napišite kaj vse vi pripravljate oz. ste najprej uvajale in kako dolgo ste uvajale prvi obrok in kdaj prešle na drugega.

pa, pa

clock-img

06.03.2006, 08:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mogoče ti bo kaj pomagalo, če klikneš desno zgoraj na "recepti". Tam boš našla najbrž tudi te. Pa dober tek

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.03.2006, 09:01

clock-img

Anonimen

en in ta isti obrok moraš otroku dajati cca3 dni,ker v tem času se pokažejo kakšne reakcije,če je na kaj alergičen.
Bom ti pisala na ZS recepte,ko bo več časa.
LP

clock-img

06.03.2006, 09:09

clock-img

muha1

pencil-img

666

Lahko mu daš tudi kuhane bučke in jih pretlačiš z banano. Pa cvetačo, brokoli, krompirček, avokado...
Z drugim obrokom smo prešli nekje po sedmem mesecu. Naša ima tako rada mleko, da imamo še sedaj pri osmih mes. 3x na dan 230ml mleka.

clock-img

06.03.2006, 21:49

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

IZVIRNO SPOROČILO: pettyy

Bom ti pisala na ZS recepte,ko bo več časa.
LP

Še meni, proooosim.

clock-img

07.03.2006, 10:07

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Plis pettyy še meni če lahko pošlješ kak recept,moj sonček bo kmalu 8 mesecev,pa mi bo že kmalu zmanjkalo idej,kaj naj mu pripravim,da bo čim bolj pestro.lp janja

clock-img

07.03.2006, 22:00

clock-img

majal

pencil-img

4

Ne vem čemu toliko kompliciranja. Naša "ta mala" je pri petih mesecih jedla takorekoč že vse (dojena je bila polne tri mesece). Sedaj ima pet let, pa ji čisto nič ne manjka. Slediti je treba svoji intuiciji, pa bo vse vredu. Je pa odvisno od otroka do otroka.

Še več lepih trenutkov z vašimi srčki!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem