writing-img

Zbiranje podpisov za brezplačne vrtce

clock-img

29.09.2006, 11:56

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

S petkom, 29.9.2006-danes začnejo na upravnih enotah zbirati podpise za razpis

referenduma za uvedbo brezplačnih vrtcev.

Tisti, ki imate predšolske otreke, ali pa ste v letih, ko jih boste v kratkem
imeli, ste lahko verjetno precej zainteresirani...

Ostali pa - nam mladim v podporo, hvala! (sicer bodo pa vaši otroci kmalu zainteresirani, ker jim vi kot dedki in babicene boste mogli paziti vnukov doma, ker bo do penzije še daleč...)  lep dan in napad na UE! Tia74

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 29.9.2006 11:59:10 >

clock-img

29.09.2006, 12:25

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

moj podpis že oddan. Pri nas sta pred UE stali dve, ki sta vzpodbujali, itak moraš potem iti poštemplat

clock-img

29.09.2006, 12:30

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

uf jaz bom šla tud podpisat se 

clock-img

29.09.2006, 12:32

clock-img

KIKI*

pencil-img

151

do kdaj zbirajo podpise??? Ker jaz danes ne morem-a čez vikend tud-ker je drgač zaprtoa ne? Pa pr nam je ob petkih do 12 odprta UE.

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

clock-img

29.09.2006, 12:36

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Gren za ziher podpisat.

clock-img

29.09.2006, 12:37

clock-img

mojca*

pencil-img

533

a ni ta zadeva že mimo? saj je stranka mladih zbrala dovolj-še preveč podpisov, pa so predlog zavrnili...

clock-img

29.09.2006, 12:53

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Sorry, ker bom vletela vmes: Pa vi res mislite, da je mogoče, da bi bili vsi vrti zastonj???? PA to sploh ni mogoče . Pač spet ena  predvolilna mladihuser posted image Si predstavljate, da bi bili vsi vrtci zastonj? Kdo bi potem plačeval vse? Država?? Bi itak takoj propadlo vse. VEste koliko košta vse hrana zastonj, plače za vzgojitelje, kiharice, čistilke...To košta , dragi moji... Saj bi bilo fino res vse zastonj..ampak zdrava pamet pravi, da to ni mogoče.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

29.09.2006, 12:58

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Cukrček ima prav - žal... Pa naj bo še toliko podpisov zbranih. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

29.09.2006, 13:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

Pa naj bo tako kot v šoli! Plačaš hrano in vse ostalo!Osnova pa naj bo zastonjska.

Tukaj v vrtcu pa plačaš prav lepo ceho, potem pa moraš prinest še robčke, pa servetke, pa vrečke, pa denar za to, pa denar za ono!!!!

clock-img

29.09.2006, 13:06

clock-img

Anonimen

Tudi če kao dosežete da bodo bili vrtci "zastojn"-bodo  financirani iz državne blagajne .In kdo je državna blagajna kakor jaz rečem???TO SMO MI
Bolj realno bi bilo,da bi se cene znižale vrtca,to bi uspelo in bi lahko uresničili.
večina Slovencev je preveč naivna
A mislite ,če bi bili vrtci zastojn,da vas ne bi kje drugje izmuzli??Povečali bi kje drugje in zopet bi bili na istem,samo eni pač ne bi skužili,glavno da so vrtci zastojn.
razmišljajmo trezno in ne z glavo skozi zid

clock-img

29.09.2006, 18:18

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Če bi bil vrtec zastonj, bi nas pa drugje morali "obrati" oz. noter prinesti. TAko pač je. Nič ni zastonj. Sem pa absolutno zato, da se izrnačijo cene vrtcev....ne da je isti program v dveh vrtcih močno drugače ocenjen.

Mladi si pa vedno najdejo nekaj takega, da folk "prime" in jih voli. Ravno toliko naivnih, da gredo naprej.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

29.09.2006, 18:44

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Sem odločno proti brezplačnim vrtcem. In upam, da bodo ljudje dovolj pametni in ne bodo nasedali ceneni propagandi o tem, da je kaj takega možno. Zbudite se, nismo kaka naftna država s 30 miljard USD letnih prihodkov od nafte in 100000 populacije.

clock-img

29.09.2006, 19:08

clock-img

mala

pencil-img

913

se popolnoma strinjam s cukrčkom in primozo, sem tudi proti temu in se mi zdi nemogoče, da bi država sama financirala vrtce, kje bi pa denar dobil????

clock-img

29.09.2006, 20:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Saj itak ne bomo dosegli, da bi bili brezplačni vrtci, pa vendar bom vseeno oddala glas. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.09.2006, 20:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.09.2006, 21:41

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Z idejo o "zastonj" vrtcih se ne strinjam, ker v resnici ni nič zastonj.
Vrtce v veliki meri že zdaj financirajo občine, kar pomeni, da jih v veliki meri financirajo vsi davkoplačevalci.

Žal Slovenija nima v piranskem zalivu naftnih vrtin in pod ljubljanskim gradom rudnika diamantov, da bi zastonj vrtce plačevala z pobranimi koncesijami.
Kar pomeni le to, da bi bil davkoplačevalski denar porabljen za zastonj vrtce, ne pa na primer za obnovo zdravstvenih domov, asfaltiranje razritih cest, obnove kanalizacije in vodovodov, itd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem