writing-img

Zbrisana tema II

clock-img

06.04.2009, 10:36

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Odpiram novo temo, ker je tema z naslovom Zbrisana tema, zaklenjena.
Danes sem klicala na Združenje proti spolnemu zlorabljanju. Do danes RR team še ni ukrepal, zato sem jaz podala prijavo (oz. jo bom podala še v sredo-pisno) za sum na spolno zlorabo. Gospa katja Bašič me je prosila, če ji lahko v sredo prinesem sprintano temo, vendar je žal nisem sprintala (tut pomislila nisem na to, da bi jo lahko izbrisali). Zato prosim, če si jo je katera slučajno sprintala, da mi jo pošlje na zs.
Prosim RR team za sodelovanje- pokličite gospo Katjo Bašič na tel. št. 080 28 80. Hvala.

p.s.:Upam, da tudi ta tema ne bo zaklenjena ali izbrisana.

clock-img

06.04.2009, 14:50

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

picola, žal nimam sprintane teme, te pa popolnoma podpiram. user posted image

clock-img

06.04.2009, 15:08

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Picola, a zbrisali so temo zato, ker se je nekdo norčeval ali jo je avtorica sama skinula? Žal tudi jaz nimam sprintane teme, ampak saj jo imajo 100% še kje v arhivu rr, ne? Upam, da ti rata in bodo našli fantka in mu pomagali. Sporoči, če bo kaj novega ali če lahko kako pomagamo.

clock-img

06.04.2009, 15:14

clock-img

puppa

pencil-img

373

O čem vi to? O kateri temi?

clock-img

06.04.2009, 15:28

clock-img

ronja

pencil-img

15289

sum na spolno zlorabo otroka

clock-img

06.04.2009, 19:20

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Punce, hvala vseeno. user posted image

Za tiste, ki ne veste, zakaj gre: pred kratkim je bila odprta ena tema, v kateri je neka anonimna povedala, da se boji oz. sumi, da je njen bivši mož spolno zlorabil njunega štiriletnega sina. Tema je bila naknadno izbrisana, predvidevam, da zato, ker so na trenutke padale žaljivke v smislu, da kaj se ta anonimna gre, če ne misli prijaviti vsega skupaj na policijo, itd (drugega razloga jaz ne vidim, bi pa pripomnila še to, da pričakujem od administratorjev RR, da se od sedaj naprej izbriše ali zaklepa vsaka tema, v kateri se bo začelo pljuvat en po drugem, žalit ali prepirat...no, v bistvu naj bi se po tem ključu brisala vsaka druga tema tukaj na RRuser posted image ).
No, nakar je nekaj uporabnikov pripomnilo, da upajo, da bo RR team ukrepal, da bojo izsledili tega anonimnega uporabnika (bolj v smislu, da ga izsledijo zaradi zafrkancije), jaz pa sem napisala še, da če ne bojo ukrepali oni (RR team), da bom prijavo na Združenje proti spolnemu zlorabljanju podala jaz, ker to so resne stvari in vsak od nas je v bistvu dolžan takšno zadevo prijavit (pričakovala sem to najprej od njih zato, ker imajo pač dostop do podatkov, ki jih Združenje potrebuje za začetek postopka). Ko sem danes preverila na Združenje ali je kdo prijavil celotno zadevo, je bil odgovor negativen, zato grem v sredo podat še pisno prijavo.
Ne razumem čisto dobro. zakaj RR noče sodelovati, saj gre za zelo resno zadevo in upam, da se zavedajo, da so kazensko odgovorni. Še vedno upam, da bojo začeli sodelovat. Do tega trenutka tudi nisem dobila nobenega ZS od njih. Sem pa odločena zadevo speljat do konca in hvala vsem, ki me podpirate.

No tako, to je nek približek zgodbe, sedaj čakam samo še na korak administratorjev.

clock-img

06.04.2009, 19:25

clock-img

Anonimen

Ej, bravo, picola user posted image , drzim pesti, da speljes do konca :).

clock-img

06.04.2009, 21:44

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

picola user posted image

žal je tudi jaz nimam shranjene...če bo pa potrebna še kakšna druga pomoč pa sem takoj za!

se mi zdi, da lahko res od rr pričakujemo en pošten odgovor ali so kaj ukrepali...oziroma zakaj niso ....

clock-img

06.04.2009, 21:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

Picola, tudi jaz pozdravljam tvojo potezo. user posted image user posted image user posted image In prav je tako.

Vendar pa se mi ob tem vseeno poraja vprašanje o tem, zakaj odgovorni pri RR niso ukrepali. Mogoče pa zato ker so izvedeli, da je zgodba izmišljena? Jaz globoko upam, da je to razlog.

clock-img

07.04.2009, 09:37

clock-img

Anonimen

picola, kapo dol user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2009, 10:45

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

RR team ???

clock-img

07.04.2009, 12:39

clock-img

Anonimen

picola, kapo dol user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2009, 12:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: sanasan
RR team ???

Verjetno bo treba še malo počakat. Kakšne par tednov, da se bo kdo zmigal. Ne vem kje so vsi moderatorji zdaj?

< Sporočilo je popravil ZARA -- 7.4.2009 12:49:30 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

07.04.2009, 12:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.04.2009, 12:46

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ne vem kje so vsi morederatorji zdaj?

A dej no, sej veš, da ne morejo 100 stvari na enkrat delat. Počakaj da preuredijo portal, pol bo pa tud tale tema na vrsti. Prioritete so mal drugačne kot našeuser posted image

clock-img

07.04.2009, 12:47

clock-img

emaa

pencil-img

7450

KO sta se zakonca obkladala z žaljivkami glede varanja, so brisali hitreje kot smo lahko pisali, na takole resno zadevo pa reagirajo z brisanjem, namesto s prijavo. Žalostno. 

clock-img

07.04.2009, 12:48

clock-img

muška

pencil-img

3223

ja, samo v tistem fajtu so sodelovali VIP-ovci, tukaj pač gre za navadne uporabnike. To je velika razlika!

clock-img

07.04.2009, 19:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Bravo picola1 user posted image  Najhujše za zlorabljene otroke je, zatiskanje oči tistih, ki bi jim lahko pomagali.user posted image

Ja, bravo se enkrat.

Te podpiramo.

clock-img

07.04.2009, 22:11

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Prva tema anonimne avtorice ni izbrisana, umaknjena je v arhiv. 
Anonimna avtorica se je javila na naše vabilo.
Po zadnjih informacijah pri raziskavi sodelujejo: vzgojiteljica, kriminalist in zdravnica.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 7.4.2009 22:17:01 >

clock-img

08.04.2009, 21:33

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Hvala za pojasnilo!! user posted image

clock-img

09.04.2009, 07:58

clock-img

clara23

pencil-img

889

Bravo picola!! Tudi jaz te podpiram in sem mnenja, da si pri tako resni stvari kot je spolna zloraba otroka res NE SMEMO zatiskati oči in kar pustiti da gre mimo nas! O tem je treba javno spregovoriti, se več pogovarjati in kar je najpomembneje, ko do tega pride je potrebno UKREPATI!! Konkreten primer je treba raziskati, mu priti do dna in storilca ustrezno kaznovati!
Sem pobrskala po zgodovini, pa mi teme zaradi izbrisa vseeno noče odpreti. Niti si je nisem sprintala, tako da ti žal ne morem pomagat..če pa rabiš kakršno drugo pomoč se lahko obrneš name! Bom rade volje pomagala!

clock-img

13.04.2009, 17:43

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Zdaj sem videla to temo. Jaz jo imam shranjeno, če jo še rabiš mi javi. Temu otroku je potrebno pomagat in mamici prav tako.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

13.04.2009, 22:25

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Groza.....user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem