writing-img

Zdaj gledam vreme ..

clock-img

16.05.2005, 19:45

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

...in ne kaže da bo kaj kmalu kaj lepega vreme.Pa tako že komaj čakam lepo in sončno vreme...:((:((

clock-img

16.05.2005, 19:49

clock-img

Anonimen

Ko smo že ravno pri vremenu..a že noste japanke/japonke???

lp,:fis:

clock-img

16.05.2005, 19:50

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ne

clock-img

16.05.2005, 19:51

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Ja jaz jih že nosim kakšen teden le v primeru dežja in hladnega vremena ne!

clock-img

16.05.2005, 19:54

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Japank še ne nosim, ker sem ponavadi taka, da me vedno zebe. Kar pa se tiče vremena je res kriza, sploh ne vem kaj naj se oblečem, ko temperature tako nihajo.:((:((:((:((:((

clock-img

16.05.2005, 20:19

clock-img

Anonimen

Ok, tko vprapam - kok čudn bi zgledal, če bi jih jutr obula?:):):)

Zdej majo vse balerinke...sam dons je blo full toplo:zmeden:

clock-img

16.05.2005, 20:39

clock-img

žlička

pencil-img

955

bi se mi zanohtalo, če bi mela obute japankice:)- osebno zame je se premalo vrocine, balerinkice so aktualne trenutno pri meni

clock-img

clock-img

spacey

pencil-img

2359

:fis: ne prehitevaj z japonkami...te bo malo zazeblo v nogice in pol boš vse čutla na mehurju, jajčnikih in ledvicah. Jst ti svetujem, da počakaš na ta pravo vročino in te letos ne bo manjkalo...še malo! :)

Lp
:kuza:

clock-img

clock-img

Micy

pencil-img

726

Ribica ti jih kr obuj čele ne bo dežja.
Jaz sem že privlekla na dan moje japonke in zaprte odspredaj natikače, in jih veselo nosim , razen v dežju ne.

Ej a teb so všeč te balerinke, men so tok grde, k ena japonka sm se počutla k sm jih zanč probavala, pa jih kr nism mogla kupit k so mi tok grde.

clock-img

16.05.2005, 21:02

clock-img

Anonimen

Meni se tudi zdi za japonke še malo prezgodaj. O.K., če greš sredi dneva malo ven, potem je že bilo kdaj dovolj toplo, ampak čim greš pa zjutraj ali pa da dlje kje ostaneš, pa je res še premrzlo.
V tvojih letih pa veš, kako je, nikoli ne veš, kdaj boš prišla domov... A je še tako ali se je že kaj spremenilo? Včasih je bilo...

clock-img

16.05.2005, 21:13

clock-img

niki5

pencil-img

1902

jaz jih pa že nosim :bravo: sem vročekrvna :)-

ok no.. pred deveto res ne grem ven 8) oz jih imam če je toplo tako kot danes bolj pozno dopoldan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem