cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zdaj pa še iz hoferk gel?!

clock-img

01.03.2006, 21:56

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Tako sem hvalila te plenice, vsakomur sem jih priporočala, zdaj pa to! Pa že nekaj dni so se mi zdele plenice slabše kot na začetku (isti paket), prejle jo pa razvijem, približno po 2,5 ure, lulala niti ni veliko, ampak rit se ji je pa dobesedno svetila od gela!!!

Halo?! Pri Libero se mi je nardilo isto - na začetku paketa vse super, bolj ko smo šli pa proti koncu, bolj so izgubljale na kvaliteti user posted image .

A je možno da koža šele čez čas reagira na določene plenice ali so na koncu res slabše ali sem jaz čorava ali kaj?! Pa ravno danes sem kupila nov paket. No, pa upam, da bo boljši. Vsaj na začetku user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

02.03.2006, 11:01

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Lahko ti povem, da mi nimamo teh težav in upam, da se tudi pri vas ne bo ponovilo. Jaz sem za enkrat zelo zadovoljna s temi plenicami. Bomo pa videli kaj še bo.... user posted image

clock-img

03.03.2006, 07:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem