writing-img

Zdaj pa vec ne vem

clock-img

15.06.2006, 15:33

clock-img

trma79

pencil-img

99

Imam majhno tezavo.
Ze nekaj mesecev si merim BT in je bila doslej normalna, ceprav se mi je v zadnjih 6 mesecih ciklus raztegnil na 35-36 dni. Krivulja je sla gor okoli 22. dne.

Ta mesec pa - zmeda!!user posted image
Temperatura mi je narasla ze 13. dan, nekih sprememb na materničnem vratu nisem opazila, na sluzi tudi nic posebnega (morda le nekoliko vec, a ni bila kaj prida vlecljiva), pa sem menila, da je povisana BT posledica prehlada, ki se me je lotil tedaj.
A zdaj je prehlad mimo, BT pa ostajka ista.
Je mozno, da se je iz prejsnjega v ta mesec ciklustako skrajsal? Naenkrat?
Presneto...Kako pa naj potem planirava????user posted image user posted image

clock-img

15.06.2006, 18:13

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Možno je. To se tudi meni večkrat zgodi. Midva nič ne planirava, ampak preprosto user posted image vsak drugi ali pa vsak dan. Lepo user posted image in uživajta drug z drugim, čisto enostavno.
LP

lana38

clock-img

15.06.2006, 21:34

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Trma - to se dogaja (se je dogajalo) skoraj vsem, ki smo planirale user posted image . In zanimivo, ne - manj se boš s tem obremenjevala, bolj boš mela redne cikluse! user posted image  Kako planirati user posted image ? Zaupajta, da se bo zgodila v popolnoma pravem času za to!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

16.06.2006, 06:57

clock-img

trma79

pencil-img

99

HVALA.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem