writing-img

Zdenka Zalokar Divjak-mnenje o predavanjih

clock-img

20.11.2013, 10:25

clock-img

ona

pencil-img

3685

Pozdravljeni,
danes imam možnost it na predavanje zgoraj omenjene gospe Vzgoja v sodobnem času,zato me malo zanima ali se splača it poslušat ali ne?
Iz drugih forumov sem dobila različne informacije,da je ful dobra za poslušat in, da je škoda časa....čakam še na vaša mnenja kaj se vam zdi,tisti,ki ste bili na kakšnem njenem predavanju?

clock-img

20.11.2013, 10:35

clock-img

petea

pencil-img

5336

Meni so njena predavanja všeč. Če drugega ne, malo prevetrim svoja razmišljanja in ravnanja.

Pove konkretna dejstva, svoja opažanja iz svoje dolgoletne prakse, pojasni stališča in predvsem jasno opiše, kakšne so lahko posledice določenih pogosto uporabljenih pristopov, ki jih uporabljamo starši.

clock-img

20.11.2013, 15:52

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz jo priporočam. Je konkretna, brez olepšav.

clock-img

20.11.2013, 16:13

clock-img

Luni

pencil-img

1371

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Jaz jo priporočam. Je konkretna, brez olepšav.

Se strinjam! Jaz bi vsekakor šla! Po njenem predavanju sem naredila korenite sprememebe :P ;)

clock-img

20.11.2013, 16:24

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Meni je bla tudi všeč. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

20.11.2013, 17:12

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Osebno se podobnih predavanj udeležim če se le ponudi priložnost. Tako sem poslušala že kar veliko predavateljev iz tega področja, z različnimi pristopi in razmišljanji. Vsako predavanje mi po svoje nekaj da- nekatero več, nekatero manj- Zdenka Zalokar Divjak mi je med ljubimi in se je vedno rada spravim poslušat.

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

20.11.2013, 19:02

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

je bla moja profesorica na faksu in res odlično predava, tut zanimive rešitve ima za določene vzgojne probleme, tko, da če je prilika kr pejt...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

20.11.2013, 19:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2013, 22:36

clock-img

aknela123

pencil-img

670

no, ona, sem prepozno videla vprašanje. upam, da si jo šla poslušat.
pa tudi "smešno" mi je to vprašanje. ko sem bila jaz na začetku poti pri svojih otrokih, sem bila pripravljena tudi plačat, da sem lahko šla kakšno predavanje poslušat. ker pa sem zdaj v takšni službi, da tudi sama kdaj organiziram kakšno predavanje, mi ni jasno, da se ljudem (staršem) ne da priti, itak vedno takim, ki bi najbolj rabili, da kaj slišijo o vzgoji.

clock-img

21.11.2013, 13:20

clock-img

ona

pencil-img

3685

No, včeraj nisem šla na predavanje,ker mi je prišlo nekaj vmes...in mi je kar žal...sem morala it z mlajšo hčerko k zdravniku,tako,da je bila to prioriteta.
Aknela 123...naj ti povem,da sem bila do sedaj na ogromno predavanjih,vedno se rada udeležim, otroke imam že večje,veliko sem že odnesla od predavanj, za to gospo pa žal še nisem slišala,zato so me zanimala mnenja.
Se mi je pa že parkrat zgodilo,da sem šla na neko predavanje in potem odšla domov prav jezna,ker ni bilo to kar so obljubljali...če sem poštena,grem res nekam,da tudi kaj odnesem,ne pa,da samo čas izgubljam :)
Vsem ostalim pa hvala za mnenja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem