writing-img

Zdravila v nosecnosti

clock-img

14.12.2009, 10:23

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Imam eno vprasanje...Sem v 6 tednu nosecnosti in me zanima katera zdravila lahko jemljem pri mocnem glavobolu ali pri povisani temperaturi...Vzela sem en lekadol,ceprav pise da bi se naj posvetoval z zdravnikom...Ali pomagajo tudi kaksni caji?

Lp,hvala za odgovore

clock-img

14.12.2009, 10:26

clock-img

MATEJKA_

pencil-img

1170

lekadiol lahko jemlješ brez problema, kaj drugega pa ne vem... aspirina definitivno ne.

clock-img

14.12.2009, 10:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

meni je moja G rekla da 6 lekadolov na 24 ur naj nebi uplivalo na plod...med 2 in 5 mesecem nosecnosti sem se borila z gromozanskimi glavoboli in zoboboli...p.s. nasa puncka je popolnoma zdrava

clock-img

14.12.2009, 10:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

za glavobol si mogoce lahko pomagas z kaksno aromo kopeljo in tudi z akopresurnimi točkami, ki z masažo pomagajo da se znebimo prehladov, glavobolov ...za vrocino pa kaksne ocetne obkladke ali kopeli

clock-img

14.12.2009, 11:04

clock-img

ellie

pencil-img

1403

V prvem trimesečju kaj druga kot lekadol naj ne bi vzela, v drugem pa lahko tudi kak nalgesin, če je glavobol prehud. Temperaturo pa je najbolje zbijat z mrzlimi obkladki zadaj na vrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem