writing-img

Zdravilišča v CE za populacijo 40+

clock-img

11.06.2007, 15:52

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Katera 3 zdravilišča so najbolj promerna za žensko uživancijo, sprostitev, masaže, kopanje morda.

Podarili bi darilne bone, sicer vzgojiteljicama pa se ne mormo odložit kam. Seveda so v igri Dobrna, Laško ali Zreče,..

Ja seveda se mudi.   Hvala

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

11.06.2007, 19:04

clock-img

madela

pencil-img

4734

V zrečah meni osebno ni kaj preveč všeč, V zdravilišču Laško se mi zdi glede bazenov in vsega drugega zelo mala ponudba,torej jaz priporočam Dobrno. Okolje je zelo lepo za sprehode,bolj vstran od glavne ceste,ponudba pa super!

clock-img

11.06.2007, 19:19

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Od teh treh variant absolutno Laško. Tam sem bila vedno zelo zadovoljna pa sem poskusila že veliko njihovih storitev. 

Ja, ja,...

clock-img

11.06.2007, 19:19

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

VZa Dobrno sem že od veliko žensk slišala, da so tam dobile glivice. Me niti slučajno ne spraviš tja.

Ja, ja,...

clock-img

11.06.2007, 19:27

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Laško, sploh savna je full super

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

11.06.2007, 19:52

clock-img

ajja

pencil-img

513

Kaj pa na Rogaško Slatino si pomislila? Ogromno kozmetičnih in masažnih salonov, različnih kopeli, krasne sprehajalne poti pa fini lokali v zdraviliškem parku... user posted image

clock-img

11.06.2007, 22:06

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Del zreških Term imaš tudi na Rogli - pa savno, bazenček in nikoli do zdaj - GNEČE---- jaz sem bila vedno tam sama oz. s Capinko....user posted image user posted image user posted image
Meni je super, pozimi smučaš, sankaš, potem pa v termalno vodo in savnouser posted image

clock-img

11.06.2007, 22:09

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kaj nisi ti na morju ????

A tako ti poznaš ponudbo teh turističnih razvajanj? Se vidi da maš veze?

Ma da še jst pridem enkrat tak dauč?

Počutje je ok? Želim mirno noč!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

14.06.2007, 13:44

clock-img

Anonimen

Kaj pa npr.terme Topolščica. Meni se pa osebno najbolj dopade tam. Sicer ne vem kako je v Dobrni, ko še tam nisem bila. V Zrečah pa mi bazen ni ustrezal, me je zeblo user posted image .Poglej malo po spletnih straneh teh term pa boš najbolje videla, maš tudi vse na slikah lepo pa kaj ponujajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem