writing-img

Zdravniški za zaposlitev

clock-img

29.10.2008, 22:57

clock-img

Monicca

pencil-img

6

Monicca gre v službo in mora na zdravniški.V bistvu že vem, da mi bodo delali EKG, da bom dala kri, vodo...zanima me samo, kako je pri zdravniku, se je treba čist slečt?? Ker res nimam pojma, kako je s tem..

Hvala za odgovore!

clock-img

29.10.2008, 23:33

clock-img

Anonimen

Odvisno, kje ga boš delala. Tam, kjer sem ga delala jaz, sem si morala sleči le majico za EKG in takrat, ko mi je poslušal pljuča, hlače sm si morala samo podvihati, da mi je priklopila EKG in da so mi pogledali, če imam krčne žile. Ko sem slikala pljuča, sem morala sleči tudi nederc.

Mojih hlačk niso nikjer videli.user posted image

clock-img

30.10.2008, 12:21

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Jaz sem v spodnjem perilu skakala pred zdravnikom. Pregledajo ti tudi sluh, vid... , ampak tam si oblečen user posted image . Tudi  k psihologu te pošljejo, odvisno od delovnega mesta.

clock-img

30.10.2008, 20:50

clock-img

Monicca

pencil-img

6

No, če je tako, pa ni panike, sem mislila, da se je treba čist do nagega slečt.user posted image

clock-img

30.10.2008, 20:53

clock-img

Volga

pencil-img

9346

In če bi se bilo treba do nagega, potem ne bi šla al kako? Mislim, zakaj je potrebna ifnoramcija, da se spodaj urediš al kaj? Res ne razumem takih vprašanj. user posted image

clock-img

30.10.2008, 21:23

clock-img

Anonimen

Kako to misliš do nagega slečtuser posted image
A si mislna da ti bodo ginekološki pregled delal al kajuser posted image

Jaz sem imela pregled v ljubljani(barsus). Slečeš gornji del ker pregleda hrbtenico, pa EKG naredijo. Pihaš da preverijo pljuča.Vid preverijo. Sluh preverijo. Kri in voda. Stehtajo te. Una dohtarca rada pove da je treba migatuser posted image . In to je v bistvu to. Noben bav bav.

clock-img

30.10.2008, 21:29

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Jaz sem se mogla slect do spodnjic (zgoraj brez), ker mi je pregledala tudi prsi.

Verjetno je pregled tudi odvisen od "zahtev" delodajalca, glede na posamezno delovno mesto.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 30.10.2008 21:30:07 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

31.10.2008, 07:54

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri ekg-ju morš bit itak zgorej brez vsega...
Sicer pa ne vem kaj si delaš take probleme...v življenju je še kej mnogo hujšega kot mal se slečt...

clock-img

01.11.2008, 21:44

clock-img

Monicca

pencil-img

6

No, ene ste malo nataknjene, vprašam pač, a ne bi smela, če človek nekam gre, kjer še ni bil, včasih rad kaj vpraša v zvezi s tem.

Drugače pa hvala za odgovore.

clock-img

01.11.2008, 21:49

clock-img

Anonimen

Ne vem, zdi se mi, da do modrcka, da poslusa srce in pljuca in zaradi pregleda hrbtenice.
Se pa ne spomnim tocno, tako da ni bilo nic travmaticnega.

"Nasa" nas je itak sekirala samo zaradi slabo negovanih zob in prevec kil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem