writing-img

Zdravstveno zavarovanje

clock-img

04.10.2006, 13:28

clock-img

pot

pencil-img

1487

Tudi jaz imam eno vprašanje...
Jaz sem študentka, zdaj sem se za stalno preselila k partnerju. Kdo mi mora zdaj urediti zdravstveno zavarovanje starša ali partner? Partnerju so v službi rekli, da starši. Kakšne so vaše izkušnje in kje bi to lahko izvedela?
Hvala za odgovore.

clock-img

04.10.2006, 16:30

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Dokler študiraš, si zavarovana po starših. Jaz tudi živim s partnerjem, zavarovana sem pa po mami. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

04.10.2006, 22:18

clock-img

pot

pencil-img

1487

Hvala ti za odgovor soncece24. user posted image Zdaj sem si precej oddahnila.

clock-img

05.10.2006, 10:11

clock-img

Anonimen

Ja tudi, če živiš na drugem naslovu si zavarovana po starših, toda v primeru, da se poročiš se zavaruješ po možu, tako sem se jaz.

clock-img

05.10.2006, 17:42

clock-img

Anonimen

Ni nujno, da se poroči. Dovolj je tudi, če na UE ali pri notarju overita izjavo o izvenzakonski skupnosti, ki je tako ali tako izenačena z zakonsko. In ko ima ta papir, se lahko zavaruje tudi preko partnerja, pa čeprav je še študentka (in ne glede na to, da morda nimata istega stalnega bivališča).

clock-img

06.10.2006, 23:57

clock-img

pot

pencil-img

1487

Hvala za vse vaše odgovore, punce, res ste super. Nevem kaj bi brez vas. Ste živa enciklopedija nasvetov.

Res hvala še enkrat. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem