cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zdravstveno zavarovanje

clock-img

11.11.2005, 22:06

clock-img

Anonimen

Ohoj!

Mene pa zanima, kako je treba urejati zdravstveno zavarovanje in zdravstveno izkaznico za otroka. Ali greš to na ZZZS in tam neseš rojstni list in ti tam dajo kakšne papirje, da jih neseš v službo? Ali greš kar v firmo in tam urejaš? Sem zelo zmedena user posted image user posted image user posted image

Kako je s tem zavarovanjem? Prosim za pomoč!

clock-img

11.11.2005, 22:09

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

rojstni list neseš v službo

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

11.11.2005, 22:36

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Rojstni list otroka neseš v službo. Če želiš, da je otrok zavarovan po tebi neseš v tvojo službo, če pa želiš, da bo otrok zavarovan po očetu, pa rojstni list nese on v svojo službo.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

11.11.2005, 23:23

clock-img

Anonimen

A samo to, da neseš rojstni list otroka v službo? Kako pa potem? A potem oni pošljejo na ZZZS? Kako dobiš potem izkaznico za otroka?

Joj, jaz pa res nič ne znam. A ne. Sorry. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2005, 23:25

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Neseš v službo, oni pa uredijo vse naprej. Najprej dobiš po pošti eno potrdilo, ki nadomesti zdravstveno izkaznico, dokler je ne dobiš. Dobiš pa jo kar hitro. Mislim da v ene 2 tednih

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

11.11.2005, 23:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

rojstni list + izpolnjen MDČ obrazec se odneseta na ZZZS in s tem se naredi zavarovanje družinskega člana in to je to user posted image

clock-img

12.11.2005, 17:25

clock-img

Anonimen

Kateri MDČ obrazec je to? Kje se ga pa dobi?

Joj, kolk sm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem