writing-img

Združitev skupin

clock-img

02.11.2008, 20:11

clock-img

Srečk@

pencil-img

35

Živjo,

prosim, če mi lahko poveste ali je v vaših vrtcih tudi tako, da se po pol tretji uri združijo vse skupine oz. tisti, ki pač ostaneje dlje od pol tretje v vrtcu?
Pri nas je namreč tako, tudi jaslični otroci.....a je to normalno?????
Aja, še to, pa samo ena vzgojiteljicauser posted image
Hvala. S.

clock-img

02.11.2008, 20:15

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

V našem vrtcu so samo tri skupine, ni jaslične skupine, in ravno tako se popoldne, po počitku,  združijo.

Meni se ti zdi ok, ker je majhen vrtec in se potem lahko večji otroci tudi z manjšimi igrajo.

clock-img

02.11.2008, 20:24

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri nas se ob treh združijo najprej tamali in taveliki posebej, ob pol štirih pa grejo taveliki k tamalim. Tudi zjutraj začnejo skupaj in se potem delijo. Meni se to zdi povsem normalno.

clock-img

02.11.2008, 20:30

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Ja, pri nas tudi enako.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

02.11.2008, 20:43

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Ja, se združijo user posted image  Vendar pa je do 16 več vzgojiteljic, potem pa ostane le ena dežurna do 16.30.

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

02.11.2008, 21:07

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Tudi pri nas se postopno združujejo od 14.30 ure dalje. Je pa to odvisno od velikosti vrtca in od tega, koliko otrok je takrat še v vrtcu.

clock-img

02.11.2008, 21:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Tudi pri nas se združujejo. user posted image

clock-img

02.11.2008, 23:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pri nas se tudi združujejo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.11.2008, 08:04

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Tudi pri nas je tako, res da ni jasli, vendar še kaj nekaj otrok ni dopilnilo 2 leti 1. septebra. Zjutraj če pridemo pred 8 so vsi v najstarejši skupini in potem počasi gredo vsak v svojo igralnico. Prav tako je po kosilu, ker jih kar nekaj ne spi, zato ker jih pridemo iskati ob 12, gredo lepo k drugi skupini. Čeprav se je naš na začetku bal privih 14 dni je sedaj čistu navdušen da je lahko pri učiteljici Sandri, ker jo ima zelo rad. Saj ima svojo učiteljico tudi zelo rad, vendar je Snadra nekaj posebnega saj jo pozna že dalj časa.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

03.11.2008, 09:31

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ja, združujejo od treh naprej. Tudi v šoli v OPB je isti princip.

clock-img

03.11.2008, 21:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pri nas se ob treh združijo najprej tamali in taveliki posebej, ob pol štirih pa grejo taveliki k tamalim. Tudi zjutraj začnejo skupaj in se potem delijo. Meni se to zdi povsem normalno.

Pri nas je tudi tako. S tem, da sta ves čas vsaj 2 vzg., le čisto na koncu je ena sama.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem