writing-img

Zelo boleče dojke...

clock-img

12.12.2006, 12:44

clock-img

Kuba

pencil-img

520

Punce, kaj takega nisem še doživela. Včeraj so me tako bolele dojke kot še nikoli. Zadnjo M sem imela s pomočjo Dabrostona, in včeraj bi morala imeti ovulacijo, saj se je temperatura dvignila na 36,7. Ker sem bumbarka sem šla delat test (čeprav sem vedla, da se ga dela prvi dan po zaostali M) in je valda pokazal -. Je možno, da sem user posted image in da mi že ob ovulaciji skačejo ven simptomi, je katera imela podobne izkušnje? user posted image Baje bi morala bit pol temperatura stalno na 36,7 oz. tam okoli,ne?

clock-img

12.12.2006, 13:03

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

kuba
če si imela včeraj O..potem bi se lahko jajčece šele oplodilo.Do same vgnezditve v maternici pa jajčece še čaka pot.Ta pot traja nekaj dni-v povprečju sedem,tako,da dejansko si noseča ko se oploeno jajčece vgnezdi v maternico.Seveda,tudi če je pri tebi prišlo do oploditve,ti seveda test tega ne pokaže.
Prsi pa lahko bolijo tudi ob ali  takoj po ovulaciji.
Žal je tako,da bo teba še malo počakat,ti pa seveda iz dna sca želim,da ti je uspelo in boš kmalu videla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

12.12.2006, 16:01

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!

Tudi jaz nisem imela nikoli takole bolečih prsi kot ta mesec.Tudi jaz sem sumila,da sem user posted image ,vendar je včeraj prišla moja user posted image  v celi svoji veličini.Tako bolečih dojk ne pomnim in tako močnih M kot jo imam tale mesec,da vse lije.Ne vem kaj bo tole???Sem pa eno par punc slišala,da imajo tale meesc podobne težave z temi prsmi,in takole močnimi M.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

12.12.2006, 18:21

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Moja boleča prsa so bila znak za user posted image , vendar so me začela boleti, ko sem imela temperaturo več kot en teden 36, 9 - 37,0.
Ja, tudi jaz sem naredila test, ko sem imela tri dni povišano temperaturo, pa je bil - , čez 14 dni, ko sem test ponovila, pa sem zagledala user posted image  user posted image .

Srečno ti želimuser posted image

clock-img

13.12.2006, 16:53

clock-img

soni

pencil-img

403

Tudi mene so ta mesec močno bolele prsi, še zdaj me, pa se mi je ravno danes prikazala tudi user posted image .
Žal.
Želim ti, da bi bilo pri tebi drugače.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem