writing-img

Zelo boleče prsi

clock-img

09.12.2010, 16:58

clock-img

Anonimen

ojla....z dragim sva se odločila za še enega user posted image  .. zelo bi bila hvaležna če mi katera pove a so vas bolele prsi takoj ko ste zanosile (še pred začetkom user posted image ) .... jaz jo NE pričakujem čez teden dni ampak zdaj tri dni je neki neznosnega kako prsi bolijo .... nikoli me niso zdaj prvič.... zdaj me pa zanima ali so tud vas ko ste zanosile na začetku tako bolele????

hvala vam za odgovore  lp

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 9.12.2010 18:58:38 >

clock-img

09.12.2010, 17:07

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Me sploh niso bolele pa sem sedaj že v 10. tednu. Edino kar je bil znak glede prsi, da so bile napete in so še vedno.

veliko sreče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

09.12.2010, 17:09

clock-img

Ga_ga

pencil-img

70

Mene so tudi bolele ko sva se odločila da poskusiva, pa me prej nikol niso... Pa danes mineva že tri leta pa še vedno nisem noseča user posted image  Psiha Anonimna... lahko da je kaj na tem, lahko pa da te samo psiha muči user posted image  Sprosti se, uživaj v sexu, ko boš nosečka boš že pravi čas izvedela ko ti bo M zamujala.

Srečno user posted image

< Sporočilo je popravil Ga_ga -- 9.12.2010 17:10:43 >

clock-img

09.12.2010, 18:59

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojla....z dragim sva se odločila za še enega user posted image  .. zelo bi bila hvaležna če mi katera pove a so vas bolele prsi takoj ko ste zanosile (še pred začetkom user posted image )

JA, obakrat:))

Srečno, lp k

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

10.12.2010, 07:11

clock-img

lananai

pencil-img

3613

me sploh nikoli niso bolele

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem