da se bo za tretjega najtežje odločiti. Zdi se nama, da sva pripravljena, vendar...
Nama je bilo tudi najtežje se za 3. odločit. Za 2. se je bilo najlažje - pač sva vedela, da si želiva več kot 1, fajn se nama je zdelo, če je manjša razlika in še takoj, ko sva rekla, da ko bo, pa bo, je bilo, tako da niti ni bilo časa kaj dosti razmišljat

. Pri prvi sva pač čakala na "pogoje" (sva želela živet skupaj, pa da imava svoje dohodke, itd...), pri 3. pa... uf, bi pa ne bi, pa bi pa še ni čas, itd... No, potem se je "zgodilo", da sem zanosila (1 seks brez kondoma izven plodnih dni) in sva bila oba malo presenečena, vesela in malo prestrašena. POtem sem imela ss in sva ugotovila, da si tega 3. res želiva in to zdaj. In potem sva ga naredila (sicer je bilo mišljeno 2 meseca kasneje (zaradi njega, da ne bi letel v trebuščku okoli), ampak je bilo tudi tako ok, ker mu to ni nič škodilo:).
Če je to, kar te skrbi predvsem, ali ti bo zneslo - ti bo: starejši bo imel že (skoraj) 5 let, mlajši pa (skoraj) 3, ko bo novi član tu. Midva imava punčki stari 4,5 in 3 leta, pa novorojenčka in zaenkrat gre super, boljše kot sem mislila

. Pa imam obe doma in nimam babi servisa.
Tak da: če rabiš samo malo poguma oz. kako vzpodbudo, ti povem, da se da. Ne rečem, da ne bi zdajle na mestu začorila, če bi se dalo, ampak bi bilo podobno, tudi če ne bi imela otrok (pač vedno ponočujem, samo razlogi so različni). Meni se zdi zdaj, s 3mi bistveno lažje kot z dvema, ko sem bila noseča (samo res mam pa j* nosečnosti).