writing-img

Zgaga

clock-img

19.11.2006, 13:52

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Ima katera še kakšno idejo, kaj vzeti proti zgagi? Mene že dva dni tako muči, da komaj živim...
Rupurut mi pa itak ne pomaga...

LP A

clock-img

19.11.2006, 14:24

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Men je in mi še pomaga donat mg, je fino tud, ker nimaš krčev, pa prebava je redna, da ni možnosti za kakšne hemerodide. Pomagal so mi tudi winterfresh zeleni bombončki.

clock-img

19.11.2006, 14:34

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Donat Mg ali pa malo sladkorja v usta in z vodo splahnit ali grgrati... včasih mi je pomagala tudi čokolada, ne smem pa piti nobenega sladkega soka, tudi ice-tea ne, mleko mi je tudi pasalao, sem tudi imela velike probleme z zgago kak teden nazaj. Zdaj se je malo umirilo.
LP

clock-img

19.11.2006, 14:44

clock-img

Anonimen

user posted image  Mi imamo teto,ki je stara čez 90.let in je izkusila veliko receptov proti zgagi,in eden res deluje,nas je več probalo.Poskusi. Zjutraj na tešče spiješ 1 deci pa pol radenske pomešane z isto količino mlačnega mleka,tudi radenska mora biti mlačna.to piješ vsako jutro na tešče in vsaj dve uri ne ješ.Res pomaga.

clock-img

19.11.2006, 14:57

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jst sm zjutraj spila 1 deci donata,no pa tut čez dan,če je bila potreba....in po 19 uri nisem več jedla...pa se mi zdi da je bilo kar bolše!user posted image

clock-img

19.11.2006, 15:42

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Meni je pomagalo mrzlo (iz hladilnika) mleko ali mrzel navadni jogurt, pa tudi Rupurut je deloval.

clock-img

20.11.2006, 09:29

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

DONAT MG je moj zvesti spremjevalec. Imam ga kar na nočni omarici in če kam grem v torbici. Meni pomagauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem