writing-img

Zgaga

clock-img

05.01.2006, 16:52

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ojla, verjetno vas ima veliko nosečk probleme s to nadlogo. Kako jo blažite? Meni Donat ne pomaga.user posted image

:)

clock-img

05.01.2006, 16:59

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Meni je pomagal edino Rupurtu, ampak vzami samo enega ali 2 na dan raje, ko ti je sila, jaz nisem pristaš jemanja tablet med nosečnostjo. Sama sem na srečo pojedla le cca.5 ali 6 tabletk, ko se mi je zgaga pojavila, pa še to v 1 mesecu, probaj še z zvečilno gumo, radensko, hladnim mlekom. Meni so te težave izginile po 1 mseceu.

clock-img

05.01.2006, 16:59

clock-img

Anonimen

POIZKUSI S PEKOČIMI BONBONI, NPR. HALS WINTERFREŠ, ALI KAJ PODOBNEGA. MENI JE POMAGALO. LP

clock-img

05.01.2006, 17:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pravijo, da pomaga, če poješ nekaj olupljenih mandljev. To so punce tule na RR hvalile. Še nisem preizkusila, ker tokrat še nimam teh problemov.

V prvi nosečnosti me je zgaga nehala nadlegovati tisti dan, ko sem se odločila, da ne grem več na noben izpit. Očitno je bilo pri meni to bolj psihičnega izvorauser posted image . Prej ni pa nič pomagalo.

clock-img

05.01.2006, 17:13

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Tudi ce ti zdaj uspe "uniciti" zgago, bos po porodu dobila novo malo zgagico... user posted image

clock-img

05.01.2006, 18:42

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ker ne maram mleka, sem si pomagala s kislo smetano-pojedla sem je dve žlički, pa je bilo takoj bolje. Prej me je pa kar fino mučila tri dni. Poskusi!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

05.01.2006, 19:10

clock-img

ona

pencil-img

3685

Tudi pitje tekoče sladke smetane pomaga!Provaj!

clock-img

05.01.2006, 20:45

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

o fuj, to je pa takooooooooooooo masnoooooooooo!!!1 user posted image

clock-img

06.01.2006, 08:32

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Od začetka je meni pomagalo mleko in donat, potem pa po 6 mesecih že to ne več user posted image  in ker je bilo prehudo, mi je ginek.odobril jemanje rutacida izr.rupuruta. Nisem pretiravala s tabletami, najprej sem vedno vzela pol, če pa ta ni prijela pa še drugo polovico in z mojim otročkom je kljub tem tabletkam vse ok user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem