writing-img

Zgodilo se je! Končno!

clock-img

28.11.2009, 09:24

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Drage moje,
zelo dolgo časa me ni bilo, čeprav vas z veseljem berem in mi je bila marsikatera v veliko vzpodbudo. No, pa vseeno se moram javit in vam povedat: po dolgih dveh letih smo ugledali user posted image ! user posted image
Z dragim sploh nisva mogla verjet, ker sva ravno pred kratkim nekako rekla, zdaj pa dosti vseh teh postopkov, če bo, bo, če ne pa imava itak enega sončka.

To pišem za vse tiste, ki še vedno vztrajate, ki ste na tem, da obupate, za vse, ki vsak mesec opazujete znake in v tistih dnevih s strahom hodite na stranišče. Naj vam opišem moje znake: Kot vsak mesec sem dobila rjav izcedek - 18. dan in rekla eh, spet nič in se sprijaznila,da nekako čez največ 10 dni pride user posted image . Čeprav mi je moj G na vsakem pregledu rekel, da to ne vpliva na zanositev. Kmalu za tistim so mi čez kake 4 dni, ko sem imela na krožniku ribe tako zasmrdele, da nisem mogla niti jest. Ker sem jih zaradi mojega sina, ki jih obožuje čez par dni spet naredila in mi niso smrdele rekla, no ribe mi ne smrdijo več, torej ni nič. user posted image  Pol pa mi je pri zajtrku, ko sem pila kavo z mlekom ostane v ustih okus po skisanem, pa spet rečem, mleko se mi je skisalo, in kupim vse novo. Rjavi izcedek se nadaljuje, zato sem vdano čakala, kdaj pride in štela dneve: 26., 27., 28, pa vmes malo pozabla. Vmes me je od 27. dneva dalje še špikalo v spodnjem delu trebuha, kot da bo prišla tečka, zato nisem kaj preveč upala. Pa še prsi so me vsak dan bolj bolele, bolet so me začele nekje 18. dan cikla. Pol pa se zgodi, da se je 30. dan izcedek ustavil. Uh, novo upanjeuser posted image . In tako še 4 dni hodim na WC, kaj bo. Pa se spet 34. dan pojavi zelo malo rjavega izcedka user posted image  in rečem ni nič. Ampak zdaj so me že kar močno bolele prsi in čakam še en dan.

Potem pa me moj dragi, ki očitno ni več zdržal, pošlje po test. In ga naredim in zagledam user posted image . Test še zdaj nosim v žepu okoli po stanovanju in ga gledam, ker ne morem verjet.

Naj vam povem, da sem 6 mesecev jemala klomifen, potem dva meseca nič in bi ga tudi zdaj morala jemat, pa sva se z dragim odločila, da ga ne bom. Na zadnjem pregledu mi je G rekel, da je zdaj pred mano  inseminacija in umetna oploditev, če se odločim. Ravno decembra bi morala it na pogovor.

Naj vam povem, da imam še vedno malo rjavega izcedka, pa špika me v trebu (imam občutek, kot da bi se širil balon) in upam, da zgine, tako kot je v prvi nosečnosti.

Vsem vam želim, da vam rata, tako kot je meni in res ne obupat! Srečno vsem user posted image , jaz grem pa še na drug forum.

clock-img

28.11.2009, 10:11

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Čestitke

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

28.11.2009, 10:13

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2009, 10:16

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

pikipu - ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in neskončno user posted image user posted image za vnaprej.

clock-img

28.11.2009, 12:44

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Iskrene čestitke in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

28.11.2009, 12:45

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in čim lepšo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

28.11.2009, 21:29

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

user posted image user posted image user posted image čestitke!

clock-img

28.11.2009, 21:31

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Čestitke in lepo nosečnost želim!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

30.11.2009, 09:14

clock-img

talika81

pencil-img

2233

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

30.11.2009, 09:21

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

30.11.2009, 09:23

clock-img

Anonimen

jeeeee!user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 10:23

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

Čestiiitam za user posted image in ti želim mirno nosečnost user posted image user posted image !

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

clock-img

30.11.2009, 10:25

clock-img

daga79

pencil-img

163

user posted image user posted image
lepo pazi na pikico

clock-img

30.11.2009, 10:27

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 10:29

clock-img

lidik

pencil-img

3706

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še iz moje strani....
takšne zgodbice je pa tako lepo prebrati.....
pazi na svojo pikico in lepo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem