writing-img

Zimojada

clock-img

18.03.2009, 20:12

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Naša mami je dobila družinsko vstopnico za zimojado.
Ker se mi ne sanja, kako to vse skupaj zgleda, mi prosim svetujte, ali je primerno, da dan tam preživimo s 3,5 letnikom in 8 mesecev staro punčko.
Ali imam lahko tam tudi otroški voziček?
Smučali pa ne bi.

clock-img

18.03.2009, 20:42

clock-img

benika

pencil-img

7793

To je na smučišču na Starem vrhu. Če ne boste smučali, potem ne vidim smisla, da rinete v gužvo. No, vsaj jaz ne bi....lahko greš pa k mojemu bivšemu na kmečki turizem na kofeuser posted image

clock-img

18.03.2009, 22:37

clock-img

avgustus

pencil-img

1

Zdravo,

jaz pa mislim, da bi lahko šla. Na Starem vrhu se bo marsikaj dogajalo čez cel dan in sigurno bo za otroke zanimivo.

V vsakem primeru pa lahko prej greste. Z vozičkom se da tudi priti na smučišče, saj je parking zraven smučišča.

Mi gremo na Zimojado. Se mi zdi super program. Več si laho preberete na www.zimojada.si.

l.p.

clock-img

19.03.2009, 08:26

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Če sem si prav predstavljala je to zakjuček smučarske sezone z ogromno animacij za otroke in odrasle.
In samo upam da bomo lahko kaj smučal, ker smo se prijavili in nas katre že čakajouser posted image user posted image user posted image .
Da gre 5 članska družina smučat za pičlih 24€ je pa še boljše. Vse pohvaleuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni