cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zimska idila

clock-img

17.12.2008, 10:23

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

No mene pa zanima kako preživljate zimske dni?Poleg tega da hodite v službo...ali imate namen se odpraviti kam na smučanje mogoče nekateri bordate ali pa se preprosto s celo družino odpravite na sankanje?No pa da vidimouser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

clock-img

17.12.2008, 10:33

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Plavamo v luzah.

clock-img

17.12.2008, 10:37

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

Ful dobruser posted image samo pazte da se nebote prehladiluser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

clock-img

17.12.2008, 10:40

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jah, v LJ ze 14 dni ni druge idile kot samo luze, blato in dez user posted image  Pa nesposobni ljudje na cestah.

clock-img

17.12.2008, 10:50

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

se strinja,... gazim po lužah v službo... naje bo za vikend lepše vreme,... upam da res... če ne pa bomo res kidnl na gorenjsko k majo sneg

clock-img

17.12.2008, 10:52

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

Ja v našem koncu gorenjske ga še ni ampak ga nekaj napovedujejo za ponočiuser posted image

clock-img

17.12.2008, 11:01

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Jaz se bom šla kaj sankat.

No sedaj pa eno vprašanje. Ljubljančanke a nosite plašče? Se vam zdi mrzlo? Ker sem vidla da imate +, sedaj pa ne vem a naj si še toplo jakno spakiram za sabo, da mi ne bo v plašču vroče. Ponavadi ga nosim ko je okoli 0 stopinj.

clock-img

17.12.2008, 11:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

No sedaj pa eno vprašanje. Ljubljančanke a nosite plašče? Se vam zdi mrzlo? Ker sem vidla da imate +, sedaj pa ne vem a naj si še toplo jakno spakiram za sabo, da mi ne bo v plašču vroče. Ponavadi ga nosim ko je okoli 0 stopinj.

A ti se greš sankat v Ljubljano?

clock-img

17.12.2008, 11:13

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

A ti se greš sankat v Ljubljano?

Neeeeeeeee. Pravim da se bo šla kaj sankat, da bom tako preživljala zimske dni.

Ampak jutri pridem po 2.5m spet v Slovenijo in nimam občutka glede tega kolk je kaj mrzlo pri vas. Ker pri nas je bilo včeraj okoli -6 stopinj=)

clock-img

17.12.2008, 11:25

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ja, seveda, jaz nosim plasc oz. za ven s psom normalno bundo, nic tanjsega.

clock-img

17.12.2008, 12:32

clock-img

andreja32

pencil-img

543

gremo na smučanje ....pa komaj čakam da vidim še malo snega, al pa karkoli drugega kot pa tole deževje dan na dan...povn kufr ga mam...

clock-img

17.12.2008, 20:42

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

Na Kaninu sem slišala ga majo kar 6m to je pa prevečuser posted image

clock-img

17.12.2008, 21:11

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mah meni tale zimska idila ni nič všeč.....mamo sneg, še preveč, sploh za kidat in odplužit. Sploh pa je ves moker in nikakav. user posted image  Vam ga pošenkam samo iskat ga pridite v dolino šentbohinjsko.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

18.12.2008, 08:51

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Mi gremo med počitnicami smučat v Italijo, vmes pa še na sankanje na Pokljuko!!! 

clock-img

18.12.2008, 10:48

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Gremo smučat, januarja, v Italijouser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni