writing-img

Zimska kolekcija oblačil

clock-img

12.10.2005, 11:52

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Se počasi odpravljam po nakupih in me zanima, kaj imate za svoje eno- ali več-letnike pripravljeno za oblečt za pozimi. Jaz tuhtam, da bi mu kupila en kombinezonček za doma, pa eno bundico bolj za lepo, ene zimske čeveljčke, pa eno obutev za v sneg (škorenjčke ali kajuser posted image ). Kaj bi še morala nabaviti takega? V vrtec pa ne hodi.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

12.10.2005, 12:12

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Naša enoletnica tudi še ne hodi v vrtec..
Ali si mislila na oblačila za zunaj ali tudi za notri?
Jaz sem za zunaj kupila dvoje gležnjarčke in ene gore-tex škorenjčke, dve bundici, kombinezon, eno debelejšo jakno...drugače pa več termo podloženih kompletov, puloverčkov, žametnih hlač, žabic, termo nogavičk..vsak teden kupim nekaj stvari, ko vidim kaj lepega. Če vprašaš mene, je vsega preveč in pretiravati s količino res ni treba.user posted image
Veš, kaj se mi zdi fino za doma? Trenirkice, ki imajo hlačnice spodaj z elastiko skupaj (da se ne vlečejo zadaj, če si predstavljaš, kaj mislim)- vedno gledam na to, da kupim take.

Lp

clock-img

12.10.2005, 16:44

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi smo kupili eno bundico in kapo, v planu imamo pa še en komplet bunda in hlače za na sneg, drugače pa bo nosila kakšne toplejše puloverčke in žametke ali podložene hlače (npr. kavbojke).

clock-img

12.10.2005, 21:53

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Hja, tudi mi bomo morali po nakupih, ni kaj. Kombinezon že ima, nameravam pa mu kupiti bundico in zimske čeveljčke, pa kakšne podložene hlače. Ostalo pa sproti in po potrebi, da ne nakupimo preveč.

LP

Pi-kica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem