writing-img

Zimska vreča- Jane

clock-img

22.11.2006, 16:09

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

A katera ve, a se za vozičke Jane obstaja zimska vreča? Še nikjer nisem zasledila, da bi jih prodajali.
Lp!

< Sporočilo je popravil Irmy -- 22.11.2006 16:11:18 >

:)

clock-img

22.11.2006, 16:30

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Seveda obstaja. Prijateljica je kupila Jane vrečo iz lanske zaloge za 10.000 sit, vreča iz letošnje kolekcije pa stane okrog 16.00 sit, prodaja jih Pikapolonica.Zadrga je ob strani, vreča je podložena s flisom, izgleda kvalitetna in luštna.

clock-img

22.11.2006, 16:35

clock-img

asso

pencil-img

3700

Obstaja in je zelo v redu, zelo topla. Jaz sem jo kupila lani v Monfalconu za okrog 60€

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

22.11.2006, 19:12

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Ja pri nas jo ima - v sivi barvi. In ker je to kao nova barva sem dala zanjo 16 jurjevuser posted image ! Pa še čakala sem jo 3 mesece! Je pa fajn in praktična. Naš jo ima že cca. 1 mesec kar nonstop na vozičku in ko je bilo dovolj toplo, sem jo čisto odpela in spodvihala spodaj pod voziček.

Drugače ga pa rajši malo manj napravim in dam lepo v vrečo pa je na toplem.

Je pa ponavadi tako, da je nimajo na zalogi oz. imajo temno modro in rdečo in jo je potrebno naročiti. Čakaš pa potem po možnosti kot trapast!

clock-img

22.11.2006, 20:37

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Hvala punce. Super ste.user posted image

:)

clock-img

27.11.2006, 20:54

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Imajo tudi manjše vreče za 7000 SIT, so pa primerne tako za slalom kot za matrixa. Naš je star 6 mesecev in mu bo sigurno služila do konca te zime - drugo leto je pa tako več bne bomo potrebovali! No sem jo šla zmerit - je dolhga ca. 90 cm in zelo široka in sprednji del gre komplet odstranit, tako da lahko imaš samo spodnji del za podložit ali pa zg. za pokrit. Nam je zelo uporabna!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem