writing-img

Zimska vreča Quinny

clock-img

30.01.2009, 10:30

clock-img

mata

pencil-img

116

Pozdravljene,
mogoče katera ve ali paše ena in ista zimska vreča na vse Quinnyjeve vozičke? Pa če katera ravno prodaja črno, naj se mi javi user posted image
Hvala.

clock-img

30.01.2009, 11:30

clock-img

Timica

pencil-img

72

Mata oprosti, bom kar tvojo temo izkoristla. Jaz bi tudi rabila Quinny vrečo rjavo al pa bež, če slučajno katera prodaja. Mata, meni je bilo rečeno, da pašejo te vreče na vse Quinniye. Upam, da imam pravo informacijo.

lp

clock-img

30.01.2009, 13:55

clock-img

KT

pencil-img

2747

Zimska vreča Quinny paše na vse vozičke - tako smo jo mi najprej uporabljali na 3XL sedaj pa nam služi na zappu.

clock-img

31.01.2009, 17:28

clock-img

loncica

pencil-img

797

Ok, butasto vprašanje: kako namontirat Quinny zimsko vrečo na Zapp? Kolikor sem jaz videla, se na Zappu ne dajo paščki odpet, tako da ne vem kako bi jo namontirala gor tako ko npr. pri Buzzu?user posted image

clock-img

04.02.2009, 14:08

clock-img

sandrine

pencil-img

108

Timica poglej na MONu, jo ena prodaja bez quinny za 33 EUR

clock-img

04.02.2009, 17:06

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Ok, butasto vprašanje: kako namontirat Quinny zimsko vrečo na Zapp? Kolikor sem jaz videla, se na Zappu ne dajo paščki odpet, tako da ne vem kako bi jo namontirala gor tako ko npr. pri Buzzu?user posted image

Sorry, nisem videla vprašanje - seveda se da zimsko vrečo namontirat tudi na Zappa saj imajo trakovi klipsne.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem