writing-img

Zlato rumeni izcedki

clock-img

23.05.2007, 21:09

clock-img

Ulla

pencil-img

192

Pozdravljene nosečke,

sem v 8.tednu in imam še vedno izcedke, take zlato rumene barve, včasih bele-prozorne, ali je to normalno in do kdaj so ti izcedki, ali so prisotni vso nosečnost? Kako imate ve kaj s tem? Nič me pa ne peče ali srbi tam spodaj.

Nekje sem zasledila, da je v začetku nosečnosti normalno povečan izcedek, ker se to na tak način čisti! Sam kulk časa pa to traja? Včasih ga je več včasih manj, ponoči pa nič.

clock-img

23.05.2007, 21:16

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz sem v 17t pa ga imam še zmeraj zgleda da bo to do koncauser posted image

clock-img

23.05.2007, 21:22

clock-img

Ulla

pencil-img

192

A pa imaš tut takega zlato rumenega?

Verjetno se tako čisti matenica, al kaj?

clock-img

23.05.2007, 21:57

clock-img

Anonimen

Tudi jaz imam zlato rumen izcedek. Jutri ne pričakujem M user posted image  Ali je možno, da sem noseča? Ponavadi imam kar močan bel tok, ne pa rumenega.
Ali mislite je lahko to eden od znakov?

clock-img

23.05.2007, 22:21

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Get used to it user posted image user posted image user posted image . Pač še ena stvar, ki jo je treba vzet v zakup. Jaz na začetku izcedka nisem imela, se je pa povečal nekje po 16. tednu. Sedaj pa uporabljam kar mini vložke, ker je stvar res neprijetna user posted image . Če so izcedki bistri, ne smrdijo in te nič ne peče, ko greš lulat, pol ni nič narobe, drugače pa se je treba it pokazat.

Sej bouser posted image

clock-img

24.05.2007, 08:04

clock-img

Ulla

pencil-img

192

Srbi, peče me nič, ko grem lulat, pa tudi tako nič ne čutim. Izcedki so taki včasih malo bolj gosti, včasih bolj redki, kakor kdaj, samo če je to normalno potem je vse ok, vse za naše pikice.

clock-img

24.05.2007, 14:14

clock-img

Cappy96

pencil-img

356

Jaz sem že v 40 tednu, pa me izcedki še vedno spremljajouser posted image , a k sreči ne zaradi kakšnega vnetja ipd. Očitno je to kar normalna zadeva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem