writing-img

Zmedena-dohodnina

clock-img

25.03.2006, 06:01

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Če sem prav razumela stvari v objavljenih postih: enkratna pomoč ob rojstvu otroka, ki jo prejme vsaka mamica in jo podeljuje Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, se ne vpiše v dohodnino, vpiše pa se extra pomoč, ki jo nekatere občine dajejo novopečenim mamicam (Ljubljana na primer)?
Ne vpiše se tudi enkratna denarna pomoč, za katero zaprosiš na centru za socialno delo, pa tudi denarna pomoč ne, če si brezposeln in ne dobivaš nadomestila za brezposelnost (npr. če še nisi bil nikdar zaposlen)?
Hvala!

clock-img

25.03.2006, 12:39

clock-img

Reja

pencil-img

545

Jaz žal ne vem, kaj od naštetih stvari se vpisuje.

Sem pa tudi sama imela vprašanja o nekaterih zadevah v zvezi z obrazcem in sem lepo poklicala na svoj davčni urad. Tam je ves dan gospa, ki odgovarja na vprašanja in mi je čisto konkretno pomagala. Tako da bo zagotovo prav izpolnjeno, mogoče v ponedeljek pokličiuser posted image .

Srečno!

clock-img

25.03.2006, 12:53

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Saj sem poklicala, pa mi je rekla, da se enkratna pomoč ob rojstvu otroka vpiše, ker se je nekaj spreminjal zakon in se je plačevala akontacija od tega. Ampak jaz nisem plačala nobene akontacije. Mogoče je katera plačala od tiste pomoči, ki so jo dobile od konkretne občine?

clock-img

25.03.2006, 19:23

clock-img

Anonimen

Tam piše, da je potrebno vpisati pomoč, ki jo prispeva občina (seveda to ni povsod), saj je bila od tega znska tudi plačana akontacija. Pomoč ob rojstvu otroka, ki jo dobiš na CSD v obliki paketa, ali denarja pa jaz nisem vpisovala, saj mi tudi nobenega papirja o tem niso poslali

clock-img

26.03.2006, 12:24

clock-img

Lory

pencil-img

168

Pomoč, ki jo dobiš od občine za novorojenca je treba vpisat v dohodnino. nam so poslali po pošti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem