cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zmedena

clock-img

24.01.2006, 22:43

clock-img

nelly

pencil-img

172

Prosim če mi kdo pomaga.Na Ringa raji mi je pokazalo da naj bi bil najbol ploden dan 28.1.Meni se pa že dva dni vleče ta cervikalna sluz. Zdaj pa ne vem a je to to ali je kaj drugega.Saj je to prozorna sluz podobna beljaku.user posted image

clock-img

25.01.2006, 00:33

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mogoče maš pa kakšno vnetje? Ali pa ti O prehiteva? Ni nujno, da je na sredini, včasih je tudi bolj na začetku ali koncu ciklusa. Ti samo veselo user posted image  s svojim user posted image  in ne misli toliko na te zadeve.

clock-img

25.01.2006, 09:22

clock-img

nelly

pencil-img

172

Ja ne vem kaj bi to bilo.To se mi pojavi vsak mesec in traja tri-štiri dni.Tako da mislim da ne gre za vnetje.Jaz sem skoz mislila da gre za O.

clock-img

26.01.2006, 20:42

clock-img

Anonimen

A imaš M! točno na 28 dni?
Jaz sem imela včasih O 4 dni po M!, včasih pa 28 dni po M!, ker nikoli nisem imela rednih. Tako, da je treba vsak dan user posted image .

clock-img

26.01.2006, 21:51

clock-img

nelly

pencil-img

172

M imam na 29 ali 30 dni.Ne vem ali je to cervikalna sluz ali pa je kaj drugega.Veliko kje sem brala,da je bistre barve in da se vleče kot beljak zdaj pa sem malo zmedena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem