writing-img

Zmrznjen jogurt?

clock-img

05.01.2007, 21:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kako se obnese, če daš sadni jogurt v zmrzovalnik? Ne mislim, da bi ga potem odtajala, ampak kot nekakšen sladoled. Je treba pokrovček prej odstraniti ali ne kipne toliko?

Imam namreč par jogurtov, ki jih očitno ne bo nihče pojedel, pa jih ne bi glih stran metala. Pojma nimam, zakaj sem jih sploh kupilauser posted image . Vsake toliko me napade, da bi pri nas jedli jogurte, potem jih pa samo gledamouser posted image ...

clock-img

05.01.2007, 21:22

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Umisl si živega čun..., se bo redil,...... vi pa pol meso,... spet čun.. ker ga baje tud ne jeste če mam prav.

Ej men se isto dogaja. Sam jaz včasih zvečer, mi paše neki mrzlega, al pa kdaj vmes. Božični mi je bil zdej full dobr ali pa ta lca borovničev. Seveda od Arje vasi- stali so mi taki sluzasti user posted image  

Poskusi pa poročaj. Mogoče bi jih sam mal odprla?

clock-img

05.01.2007, 21:29

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, un čunek bi moral sebe sebe pojestiuser posted image . Pri nas ga ne bi noben.

Ej, moj mož se pali tudi samo in izključno na božični jogurtuser posted image . Torej je jogurte enkrat na letouser posted image . Jaz jogurtov itak ne maram, če že, potem maznem kakega navadnega, sadni so mi kr neki.

Vasja pri babici poje na tone jogurtov, doma jih pa še pogleda ne. Ne pomnim, da bi kdaj sploh kakšen jogurt doma pojedel. Edino one tamale Egote v takih flaškah mi je ratalo mu poturiti, češ da je to sok. Ker je moral zaradi rota virusa probiotične jogurte jest.

clock-img

05.01.2007, 21:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.01.2007, 21:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sem hotela zdajle dat te jogurte v zmrzovalnik, pa najprej ugotovim, da sploh ni placa, potem pa še, da jim je potekel rok uporabe.....pa je problem rešenuser posted image .

clock-img

05.01.2007, 21:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aha, Bagi, viš, na to se tudi nisem spomnila, saj res. Še v reklami se s tem hvalijo.

No, ko bom naslednjič pozabila, da pri nas ne jemo jogurtov, grejo na hladnouser posted image .

clock-img

07.01.2007, 21:19

clock-img

pearl

pencil-img

426

Če mi ostane kak jogurt napravim jogurtovo pecivo, ali pa šarkelj, namesto mleka dam jogurt in je božanski, pa tudi če kak dan zamudim rok uporabe, saj se itak prepeče pa je OK.

clock-img

07.01.2007, 21:21

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: pearl

Če mi ostane kak jogurt napravim jogurtovo pecivo, ali pa šarkelj, namesto mleka dam jogurt in je božanski, pa tudi če kak dan zamudim rok uporabe, saj se itak prepeče pa je OK.

Kaj pa recept? A se da tako porabiti tudi sadne jogurte?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

07.01.2007, 21:27

clock-img

pearl

pencil-img

426

V jogurtovo pecivo se krasno podajo sadni jogurti, še posebej če nato potrosiš še s sadjem iz katerega je jogurt. Borovničev je super, pa tudi maline se dobro obnesejo. Pri šarklju pa izključno uporabim navadni jogurt.
Za recept pa poglej na kak kuharski forum, so ful dobri recepti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem