cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zmrzovalnik - skrina

clock-img

21.09.2006, 21:09

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Mene pa zanima ce ni priporocljivo met zmrzovalnik nevem 500 litrski na balkonu, ce je na balkonu ful vroce naprimer poleti, ali pa bilo kdaj ko sonce naziga? Namrec, nameravamo kupiti skrino in bi jo dali na balkon, sam moj se total ne strinja, ker pravi da to ni dober ce sonce sije na skrino. Kva mente ve?

clock-img

21.09.2006, 22:17

clock-img

ona

pencil-img

3685

po moji logiki tudi ni dobro,da je direktno na soncuuser posted image
ne vem,jaz je ne bi dala na sonceuser posted image

clock-img

21.09.2006, 22:55

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če jo boste imeli na balkonu bo poleti in ko bo vroče laufala cel čas, na koncu leta pa boste dobili tak poračun za elektriko, da bi bilo bolje, da bi vse sproti kupovali, kar boste imeli v zmrzovalniku.

clock-img

21.09.2006, 22:56

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Smrka a vi na švedskem imate sploh kaj toplih dnevov user posted image user posted image user posted image user posted image ?

clock-img

21.09.2006, 22:57

clock-img

rija

pencil-img

15589

Tvoj ima prav.
Pa skrinja je totalno nepraktična, boljše je imeti zamrzovalno omaro.....

clock-img

22.09.2006, 07:54

clock-img

DORI

pencil-img

303

Blažika ima prav: če imaš vroče na balkonu, ti bo skrinja non-stop delala. Račun za elektriko bo visok, pa tudi za skrinjo ni dobro.
Pa kaj nimaš kakšne kleti?

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

22.09.2006, 08:20

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Letos je blo tle na svedskem vroce kot nevem, kaj, itak da je vrocinski val zajel vso evropo.
Zivimo v stanovanju, klet mamo, sam nemorem tam vstekat skrine, ni stekerjev v kleti. Zmrzovalno omaro bi si tudi kupili smo to tud planirali, samo nimamo je kam dat!!! No skrinje verjetno tud nebomo kupili, edin ce si ne zmislimo kaj drugace. Je pa fajn imet skrino, ker zmeraj se kaj najde kar lahko zamrznes od zelenjave da imas potem za zimo...
Punce hvala za nasvete.

clock-img

22.09.2006, 09:34

clock-img

NTS

pencil-img

155

Zakaj pa ne bi dali skrinje na balkon in jo zakrili pred soncem?
Ali naredite iz pleksi stekla pregrado za balkon ali pa se naredi samo toliko zaščite da sonce ne bi svetilo na skrinjo.
Zdaj se dobijo tudi takšni roloji iz palčk - ki so zračni ti pa nudijo zaščito pred soncem.

pa pa

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

clock-img

22.09.2006, 13:03

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

NTS to bo samo sonce zaustavilo, žal pa bo vročina vseeno naredila svoje.

clock-img

22.09.2006, 16:10

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Najprej nasvet: elektriko lahko iz svojega stanovanja potegneš v klet. Potreben je le dosti dolg kabel, pa je. Zamrzovalna omara je res bolj praktična, spraviš pa dosti manj stvari noter, kot v skrinjo, čeprav so litri enaki. Kar se pa tiše imeti skrinjo ali omaro na balkonu je pa res, da je poraba energije dokaj visoka. Mi jo imamo namreč na podstrešju, ker tudi nimamo prostora in se precej pozna visoka temperatura, pa četudi ni direktnega sonca. Poraba je za kakih 40kw večja kot pozimi (na mesec). Če imaš možnost, potem jo daj raje v klet kot na balkon.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem