writing-img

Znaki nosecnosti!

clock-img

16.06.2005, 16:40

clock-img

Puncek

pencil-img

3

Hajli, vsem! Ali je katera imela mocno bolece prsi prve dni nosecnosti? Pa bradavicke? jOOOOOJJJJ; KAKO BOLIJO?

cao

Punci:sloncek:

clock-img

16.06.2005, 16:48

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

ja;), bolelo kot:hudicek:, drugače pa isti znaki kot pri M. Obakrat, tako da...

pa-pa Mina1

clock-img

16.06.2005, 16:59

clock-img

Puncek

pencil-img

3

Mene prvic ni prav nic, zdaj, ko pa ze dolgo nacrtujem drugega, pa popolnoma novi znaki. Verjetno tudi malo psiha. Sem mislila, da bo tako hitr ratal, kot pri prvem :zmeden:

cauci Punci

clock-img

16.06.2005, 17:04

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja, jaz sem tudi mislila, da bo drugi tako hitro kot prvi, pa je malo trajalo, res verjetno psiha in tako.

Relax, pa bo hitro, ali pa je že;)

pa-pa Mina1

clock-img

16.06.2005, 17:36

clock-img

smrka

pencil-img

3582

jaz sem imela tud bolece prsi ku hudic.. polj se je pa vse umirilo

clock-img

17.06.2005, 07:32

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Joj mene tud tok bolijo psa, da premisljujem, da bi se ponoci zacela nositi modrcek. Ze pred :nosecka: sem imela veliko stevilko nedrcka, zdej imam pa cedalje tezje in me zelo zelo bolijo, tako da ima celo moj :love: prepoved dotikanja (bogi on)!

clock-img

17.06.2005, 10:27

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pa so vas kar cel dan bolele??
Mene samo obcasno in dosti bolj so obcutljive, ce "se najezim". :ups::ups::ups:

Kaj pa tisti zgodnji krci/spikanje, ki je se najbolj podobno rahlim menstrualnim krcem?
Je bilo prisotno cel dan po malem ali samo obcasno? :zmeden2:
Jaz sem zdaj v prvem ciklusu IUI in ne vem, koliko naj pripisujem Dabrostonu, koliko pa je dejansko od "morebitne" :nosecka: nosecnosti.

clock-img

17.06.2005, 11:39

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

prsi in bradavičke imam občutljive že od zadnje ovulacije in seveda zanositve......veliko bolj in čisto drugače,kot so bile pred M.....;)
In glede na to,da sem po naravi ploh in deska.....:)sem sedaj že lepo obdarjena.....prišla sem že do 4 pri modrčku........to je še posebej všeč mojemu :love:,mene pa še kar bolijo.....

clock-img

19.06.2005, 12:40

clock-img

belma

pencil-img

45

:sloncek:hojla!!!
jaz sem v 5 tednu nosečnosti.Pa me tudi že bolijo joške.Na dotik pa sploh fejs.Jemljem tudi Dobroston,ker sem imela nekaj malega rjavega izcedka.
Lep pozdrav!!!:rozica:

clock-img

30.06.2005, 16:44

clock-img

Puncek

pencil-img

3

Hajli!!!

Nic kaj prijetne novice!
Nisem:nosecka:, se pa zato ze veselim naslednjega meseca.

Prav filing imam, da bis e zdaj pa ze lahko kaj prijelo!:zaspan::zaspan::zaspan:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem