cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Znamke iz Celega sveta

clock-img

15.05.2010, 18:50

clock-img

mali55

pencil-img

23

Pozdravljeni

Začel sem z zbiranjem znamk če se mogoče komu prašijo po omarah,podstrešju,policah,in se na njih nabira samo prah bi prosil če mi jih lahko podari ali jih po možnosti odkupimpo simbolični ceni saj .Vem da se mnogim znamke ne zdijo nekaj velikega in se jim prašijo  na podstrešjih .Meni bi pomenile zelo veliko.Znamke so lahko tudi na pismih.Menjava možna tudi za značke.Če bi mi jih podarili bi bilo toliko boljse saj bi nekomu naredili veselje v tem primeru meni vrnem za poštnino .Lahko pa jih tudi odkupim.Za kakšrnekoli znamke se že v naprej zahvaljujem .Upam da ne boste izbrisali teme .Če pa je pod narobnim delom foruma pa jo prosim premaknite.Če imate kaksne znamke ali ovojnice z znamkami bi vam bil zelo hvaležen.

Če imate kakšne znamke in bi mi jih lahko podarili mi lepo prosim pisite na mali.legenda@gmail.com ali na Zasebno sporocilo.

Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem