writing-img

Znižano plačilo vrtca

clock-img

14.10.2004, 10:26

clock-img

Donja

pencil-img

565

Samo informativno: do 15.11.2004 je treba oddati vlogo za znižano plačilo vrtca.

clock-img

18.10.2004, 22:56

clock-img

kimi

pencil-img

3836

A to povsod velja? In kaj moraš narediti

clock-img

19.10.2004, 07:33

clock-img

Donja

pencil-img

565

Kupiš obrazec 1,82 in 1,82 A. Lahko pa si sprintaš tudi z RR. In vse lepo izpolniš, dodaš kopije odločb o dohodnini in odneseš tja, kjer delajo obračune. Mislim, da to velja povsod, ker drugače pa plačuješ polno ceno vrtca, ki pa je precej visoka.
A tvoj že hodi v jasli? Če ne to narediš takrat, ko ga vpišeš. Saj ti morajo povedat.

clock-img

25.10.2004, 21:11

clock-img

anzetia

pencil-img

1

Ni odgovor je pa vprašanje za kogarkoli ki ve 100%odgovor, Ali je obrazec za znižano plačilo vrtca sprintan z interneta oz. z ringaraje, velja???
Ker namreč, naši v vrtcu niso vedeli, ko sem jih spraševala, če je veljaven.

LP.

clock-img

26.10.2004, 09:10

clock-img

Donja

pencil-img

565

Jaz sem nesla tega sprintanega pa ga je sicer vzela, ampak so novi obrazci. Tako da je bolje, da ga kupiš novi obrazec, ker ponekod več ne vzamjo starih. Ta naša, ki obračunava oskrbnino, je dobila obvestilo o novih obrazcih po tem, ko je že nam dala obvestilo da moramo dat vlogo.

clock-img

26.10.2004, 14:40

clock-img

natja_

pencil-img

176

Hja, ta datum ne velja za vsa območja v Sloveniji... Ravno mi je kolegica povedala, da imajo oni - Ig, datum 15.12.04.:ups:

Me pa zanima - če daš za znižano plačilo prvič, vložiš za predpreteklo obdobje, kaj pa ostali - damo tud za predpreteklo ali za leto 2003??? :zmeden:

natja

clock-img

27.10.2004, 08:20

clock-img

Donja

pencil-img

565

Tako je. Ti daš za preteklo leto 2003, če pa si prvič pa za 2002. Pol pa je treba vprašat, kdaj je treba dati za 2003, ker mislim, da jo je treba dat takoj nasledje leto. Nisem prepričana

clock-img

01.11.2004, 17:42

clock-img

ena-1

pencil-img

13

prosim za nasvet. Moja Ana je stara 3 mesece. Vlogo za vrtec smo že oddali. Ker se bomo marca preselili v Dragomelj smo izbrali vrtec Ljubljana- črnuče- enota Šentjakob. Malo je nerodno, ker Dragomelj spada v občino Domžale, vrtec pa pod Ljubljano? Mislite, da lahko uveljavljamo znižano plačilo vrtca, če plačujemo kredit za stanovanje? Koliko stane varuška? Pa še to, ali veste za varuško v bližini Dragomlja. Hvala

clock-img

01.11.2004, 21:04

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Vsak lahko uveljavlja znižano plačilo vrtca. Nekateri župani (predvsem v manjših občinah) delajo probleme, če uveljavljaš to znižanje pa otrok ne hodi v vrtec v isti občini kot si prijavljen, ker moraš to vlogo oddati na občino stalnega prebivališča. Ampak v večjih občinah tega sploh ne kontrolirajo. Upam, da si kaj razumela, ko sem tako zafilozofirala,..:zmeden:

clock-img

03.11.2004, 09:12

clock-img

ena-1

pencil-img

13

sem razumela. najlepša hvala:sloncek:

clock-img

08.11.2004, 07:26

clock-img

Donja

pencil-img

565

Pri nas je pri takih dogodkih možno, da neseš tistemu, ki obračunava skrbnino zadnje tri plačilne liste in pol naredi novo odločbo. Kako pa ji pri vas pa pokliči in vprašaj.

clock-img

14.08.2006, 20:34

clock-img

Anonimen

Če jaz prav razumem, odločba o znižanem plačilu velja za KOLEDARSKO leto; torej, če imamo otroka že redno vpisanega, se nova vloga pošlje konec koledarskega, ne šolskega leta? Torej novembra/decembra, ne zdajle avgusta?

clock-img

14.08.2006, 20:57

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Pa kje ste zdaj našli to temo? Zgoraj so punce v letu 2004 to pisale.

No, če še katero zanima. Obrazce lahko sprintaš iz interneta, vsaj v naši občini je tako. Vlogo se da zdaj, če otrok začne z vrtcom septembra in prej ni hodil v vrtec, potem se novembra še 1x oddda to vlogo in velja za naslednje koledarsko leto.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem