writing-img

Zobar

clock-img

01.03.2005, 20:16

clock-img

malcek

pencil-img

11

Zadnje case mam problem z modrostnim zobom.:((
Naslednji teden sem narocena pri zobozdravniku.:grrr: A mi v primeru puljenja lahko omrtvici celjust, glede na to, da se dojim? A to lahko kej vpliva na mleko?:ups:

clock-img

01.03.2005, 20:22

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Bi rekla da ne:zmeden:

clock-img

01.03.2005, 20:24

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Boš pa ja kr brez inekcije, knde, sej ni nč tazga, :)-:)-:)-.

Ne vem kako je s tem, mam pa tut jest zobarja hmal, in tut še vedno dojim, ampak jest sm za zobarje :((. Če bo fejst vrtala, si bom kr inekcijo prvošla, bo pa tamala na flaški en dan;).

clock-img

01.03.2005, 20:24

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Dvomim, da ti bo pulil. Najbrz bos v zepek, ki se naredi ob m. zobu dobila samo listek, ki pomaga narediti prostor za zob. Pa ze to zelooo boli.
Ce gre za puljenje m. zoba najveckrat to delajo oralni kirurgi in ne zobozdravniki, ves.
No, upam, da ti ne bodo pulili.
Sicer pa lahko dobis injekcijo, ce tudi dojis, nic bat!!:zmeden:
:rozica:

clock-img

01.03.2005, 20:27

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Mislim, da lahko dobiš inekcijo, med nosečnostjo vem, da jo lahko, pa je takrat po mojem vse še bolj občutljivo. Sicer pa ti bo sigurno zobar znal svetovati,... ko se jaz spomnem mojega puljenja modrostnih zob, si niti pomisliti ne upam, da bi mi to delali bre inekcije,...

clock-img

01.03.2005, 20:33

clock-img

lol

pencil-img

533

Če ti bo pulila modrostni zob boš mogla najprej na slikanje zob šele potem bo puljenje.Dojenja ničesar ne ustavi.Ne puljenje ne injekcije ne rentgen.Sem se pozanimala.

clock-img

01.03.2005, 21:44

clock-img

san

pencil-img

4176

zivjo

meni je po porodu ravno tako delal tezave modrostni zob in so mi ga spulili na stomatoloski kliniki, ker ni slo drugace in sem dobila injekcijo
izabela je imela takrat 10 mesecev in sem jo se vedno dojila, pa ni bilo z mlekom nikakrsnih tezav

lp sandra:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem