writing-img

Zobki, zobki

clock-img

26.11.2009, 14:13

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

Moja sedem-mesečna punčka ima spodaj tri zobke in na vrhu dva. Zdaj je pa začela škrtati z zobmi. Kaj naj naredim??? Pa še moti me, ker je prav grozno slišati!

clock-img

26.11.2009, 14:17

clock-img

melanija

pencil-img

934

Nič, bo minilo. Vsaj pri moji je minilo po približno  1mesecu. Sem pa ji dajala razna grizala in podobno pa ni hotela.

clock-img

03.12.2009, 07:58

clock-img

mibi

pencil-img

21

punce moja 5 mesecna puncka pa ima spodnjo enko glih tok da cutim in je ostro, koliko casa pa traja da cela pokuka vn?
hvala za odgovore :-)

clock-img

03.12.2009, 08:16

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri prvem zobku je trajalo kar več kot en mesec, da je bil v celoti zunaj, ta drugi pa je v celoti zrasel v manj kot 1 mesecu. Zdaj mu raste zgornja desna dvojka in že skoraj 2 tedna je čutiti samo špičko, tako da bo zgleda še kar trajalo. Zgornja leva dvojka se pa tudi vidi, da bo zdaj zdaj predrla dlesen, pa tudi že traja skoraj 2 tedna pa ni še nič. Tako da je zgleda zelo različno.

clock-img

03.12.2009, 11:20

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Naš pri 7. mescih nima še nobenga zobka. Spodnja dva se čutita pod dlesnijo že kake 2 mesca. Takrat ga je matralo, zdej pa že kak mesec nč...a je to normalno?

clock-img

03.12.2009, 14:33

clock-img

ema111

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Pri prvem zobku je trajalo kar več kot en mesec, da je bil v celoti zunaj, ta drugi pa je v celoti zrasel v manj kot 1 mesecu. Zdaj mu raste zgornja desna dvojka in že skoraj 2 tedna je čutiti samo špičko, tako da bo zgleda še kar trajalo. Zgornja leva dvojka se pa tudi vidi, da bo zdaj zdaj predrla dlesen, pa tudi že traja skoraj 2 tedna pa ni še nič. Tako da je zgleda zelo različno.

pri naši malčici sta prva dva rabila več kot en mesec, druga dva zgornja enako, naprej pa je čist enako kot pri vas Katy78; in zaporedje in trajanje user posted image user posted image

nova_tukaj probaj, da jo takrat takoj s čim drugim zamotiš oz.preusmeriš na nekaj drugega, mogoče, da ji rečeš najprej NE, potem pa kaj zapojete, ji daš grizalo....
upam, da čimprej mine, naša tega HB nikoli ni počela :)

< Sporočilo je popravil ema111 -- 3.12.2009 14:34:16 >

clock-img

03.12.2009, 14:41

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

saj se zamotiva tudi z grizali, ampak vedno to ne gre. Druga težava pa se je začela, ker še vedno dojim; da je včasih precej boleče :(

clock-img

03.12.2009, 14:52

clock-img

dushka

pencil-img

254

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

Naš pri 7. mescih nima še nobenga zobka. Spodnja dva se čutita pod dlesnijo že kake 2 mesca. Takrat ga je matralo, zdej pa že kak mesec nč...a je to normalno?

Mislim, da je normalno. Moja Taja bo stara že 10 mes. pa še nima zobkov. Ima pa zgoraj na vsaki strani 2 bunkici že zelo dolgo, pa še vedno ni nič pokukalo ven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem