writing-img

Zobki????

clock-img

11.04.2005, 09:24

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Zadnje par noči se naš mali zbuja in joka, kar ni njegova navada. Ponavadi se je zbudil, sem mu dala par požirkov čaja in je zaspal nazaj. Sedaj pa v jok. Pa ne vem ali ga dajejo zobki :zmeden:? Čutiti ni še nič, videti tudi nič posebnega (kolikor je pač pustil pogledati), najbolj zanimivo pa je, da čez dan ni nič siten in lepo spančka.
So lahko zobki ali pa je kkrivo mogoče vreme :zmeden:?

LP; Bejba

clock-img

11.04.2005, 09:44

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Lahko je oboje, lahko pa samo rabi tebe zraven.
Našemu recimo zelo paše če ga s prstom masira po dlesnih. Na parih koncih pa je tudi že nekaj čutit, videt pa še nič.

clock-img

11.04.2005, 10:36

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Bejba, naša se zbuja že 5 tednov. Je pa bolje, odkar zaspi ob meni :ups: (prej sem jo položila v posteljo, da je zaspala sama), spi dalj. Tudi sama sem sumila zobke, ampak jih neuspešno čakam, sicer ka kaže vse znake (tudi izredno sitnobo zadnje dni:()

clock-img

11.04.2005, 16:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Bejba apa potem nazaja zaspi?
Naša je imela eno obdobje ko se je zbujala( no v bistvu je bil en tak mini jok po 3 urah spanja).Pomagalo je da sme jo šla obrnit, ji dat cucelj, njeno ninico in je zaspla nazaj do zjutri:zmeden:
Pa niso bili zobki, čeprav sem jaz vsakič z Calgelom letela v sobo:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem