writing-img

Zobki

clock-img

10.03.2006, 21:09

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Kaj pomaga pri rasti zobkov?
Naši ne vem kako pomagati.

clock-img

10.03.2006, 21:33

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Pri nas čisto nič.

Naj bi bile različni geli za mehčanje in blaženje bolečin, ampak se mi zdi, da ne pomaga kaj veliko.

Calgel :: blaži bolečino, anestetik
Gel primi denti :: kao mehča dlesni in hladi ter blaži bolečino

Mah, ne vem no... user posted image Je hudič, ko rastejo zobki in so dlesni že utrjene...žal.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

10.03.2006, 22:13

clock-img

ona

pencil-img

3685

Veš kaj sem naši dala za finto!Mokro majhno brisačo in jo ima že ful cajta v ustih in očitno ji paše,ker ji hladi,saj je brisačka mrzla in je prav smešna ko hodi s to brisačko v ustih po stanovanju kot en kužekuser posted image
Zgleda,da ji ful paše,samo bodi pozorna,če pade na tla,da jo spet splahneš,saj na mokro se ful prime prah!
Zadnjič enkrat mi je iz pralnega stroja vzela spodnje hlače,ker so bile oprane in je tako hitela z njimi po stanovanju,da je bila prav smešna!user posted image user posted image

clock-img

10.03.2006, 22:34

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Elis: user posted image

clock-img

10.03.2006, 23:12

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ti,ma se ne hecam!Ji res pomaga!!user posted image

clock-img

10.03.2006, 23:50

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Ja, ja saj ti verjamem, samo živo sem si predstavljala ta malo s cunco v ustih po stanovanju šetat user posted image

clock-img

11.03.2006, 07:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

user posted image user posted image user posted image
Elis, z brisačko še razumem, ampak s spodnjimi hlačkami. user posted image user posted image  Si jo vsaj uspela slikat? Če si, pokaži sliko. To bi rada videla. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.03.2006, 09:39

clock-img

ona

pencil-img

3685

Leleval,jo nisem uspela slikat s spodnjimi hlačakami,ker sem se tako smejala,da sem kar pozabila!Jo bom pa ob prvi priliki,saj po mojem bo še ponovila,ker itak stalno hodi v pralni stroj!Sporočim za slike,ok!

clock-img

11.03.2006, 11:36

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Pri nas tudi nič. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem