writing-img

Zobobol

clock-img

05.12.2006, 07:17

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima,če katera ve ali mi lahko zobozdravnica da inekcijo,ker me zob strašansko boli in brez nje mi ne bo zoba mogla popraviti.Hvala

< Sporočilo je popravil wahoo -- 7.12.2006 7:39:56 >

clock-img

05.12.2006, 07:49

clock-img

abi

pencil-img

755

Ja lahko, samoplačniško seveda.

clock-img

05.12.2006, 08:15

clock-img

MoonEve

pencil-img

180

Jaz sem imela pregled v petek (v Kranju), pa mi je menjala plombo, ki se je razrahljala in sem se ji, ko je prvič zavrtala, kar umaknila. user posted image In me je vprašala, če mi da injekcijo. Ko mi jo je dala, mi je bilo čisto vseeno, kaj mi dela tam user posted image Pa nič ni bilo za plačat.

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

clock-img

05.12.2006, 09:08

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Seveda ti lahko da. Pa če se ti še ne vidi, da si noseča, ji povej.  Jaz sem sem si zob zdravila, ko sem polno dojila, pa sem tudi povedala. Pri pediatru pa sem se pozanimala kateri antibiotik lahko jemljem, če bi prišlo do vnetja. Sicer ti pa zobozdravnik vse lepo razloži. NIč bat.

clock-img

05.12.2006, 09:55

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi jaz imam probleme z zobi in sem vprašala zobozdravnico in je rekla da ni ovire glede injekcije. TAko, da ti lahko mirne duše dobiš. Tudi meni zaenkrat še ni bilo treba plačati injkecije.user posted image

clock-img

05.12.2006, 10:54

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ja, tudi jaz sem jo dobila - večkrat, ker mi je ravno zdaj zadnje mesece popravljala zobe. Sem pa na splošno proti inekcijam (in tudi zdravilom, kolikor se le da), pa mi ni upala delat brez inekcije, in sva se zmenili, da mi je dala manjšo dozo.

lp

clock-img

13.12.2006, 08:05

clock-img

andie

pencil-img

427

JA, LAHKO TI DA INJEKCIJO. MENI JE MORAL IZPULIT ZOB IN SEM SE DOBR POZANIMALA. V PRVIH TREH MESECIH NE SMEŠ DELAT RENTGENA, INJEKCIJO LAHKO, AMPAK POVEJ VSEENO, DA SI NOSEČA.
IMAM SAMO OSNOVNO ZAVAROVANJE IN MI NI BLO TREBA PLAČAT.

clock-img

13.12.2006, 09:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Uf, jaz sem hvala bogu naredila večino pri zobozdravniku lansko leto, potem pa sem na prvem pregledu lepo povedala, da sem noseča in stanje ni kritično user posted image , pa lahko počaka, dokler ne rodim..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem