writing-img

Zobozdravnik Gorenjska

clock-img

22.05.2008, 14:04

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Mi lahko kdo priporoči kakega vredu zobozdravnika. Mene je ful strah, saj sem par let nazaj imela ful slabo izkušnjo pri zobozdravnici na Bledu in od takrat nisem šla. Moram se pa spravit, ker kmalu ust ne bom mogla odpret, saj mam že prav grozno notranjost. Ampak mam res tak strah, da sem si začela govorit, da sej proteza ni nič takega...
Aja, s koncesijo seveda, al pa vsaj ne tok dragega...Čeprav mi verjetno ne bi smel bit odveč dat za touser posted image
Hvala

clock-img

22.05.2008, 20:55

clock-img

katjes

pencil-img

530

Zobozdravniki v Besnici pri Kranju so super. Evo kontakt:
ZOBOZDRAVSTVO
ZGORNJA BESNICA
POŠTA:  4201 ZGORNJA BESNICA
ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA DR. TOMAŽ SLAVEC
VIDEMCE 10
TELEFON:  (04) 2709000
TELEFAKS:  (04) 2503701

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

22.05.2008, 21:14

clock-img

deja27

pencil-img

494

mirko dolžan,zd bohinjska bistrica.

mene je bilo tud strah,potem pa sem šla k njemu,res lepo dela,tudi inekcijo mi vedno da.ne vem no,jaz sem zadovoljna z njim.

clock-img

29.05.2008, 16:17

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Pa v Šenčurju je baje zdaj ena nova, sicer samoplačniško,več ne vem, nekje na Mlakarjevi ulici?user posted image ...

clock-img

29.05.2008, 16:47

clock-img

kaj@

pencil-img

346

ful dober in predvsem nežen dr.Rotar,zd dom Radovljica,priporočamuser posted image jaz hodim že nekaj let k njemu,enako tudi mojuser posted image in sva oba zadovoljna

clock-img

24.01.2009, 15:24

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Ja, jest tud hodim k Rotarju. Mlad pa ful prijazen, nimam pripomb,  pa še na koncesijo ma. Tukej ma napisan, kdaj dela - http://www.zobozdravnik-tomaz-rotar.com/zobozdravnik/kontakt , sam k se naročiš, moraš rečt, da je nujno. Pol si takoj navrst, drugače je treba čakat.

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem