writing-img

Zobozdravnik OŠ Danile Kumar/otroci iz vrtca

clock-img

19.01.2010, 18:55

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Živjo,
morda kdo ve iz prve roke - ali jemljejo samo otroke, ki hodijo na OŠ Danile Kumar, ali tudi tiste, ki so še v vrtcu (saj bom poklicala, samo sem se ravno zdej spomnila)?
Pa še - ZD Bežigrad ali ZD Šiška - s katerim zobarjem za svoje vrtičkarje ste zadovoljne (dr. Rahe odpade, ne sprejema več user posted image ).
Hvala.
K.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

19.01.2010, 20:06

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Sem glih hotla napist, da smo pri Rahnetovi user posted image

clock-img

19.01.2010, 21:22

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

sprejema samo šolske otroke, predšolskih nič več. na žalost, ker je enkrtnauser posted image .

clock-img

20.01.2010, 09:27

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi smo hodili k dr. Rahnetovi do 3. leta, potem smo bili 1x pri dr. Hrovatovi v ZD Črnuče, ki pa je nedavno odšla med zasebnike, tako da smo se zdaj prvič naročili za pregled pri predšolski zobozdravnici iz ZD Bežigrad - dr. Derča Dolenc. Kakšen vtis bo naredila na nas, lahko povem po 15.02. user posted image Sem pa zanjo dobila kar nekaj priporočil.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

20.01.2010, 21:08

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

dr. Derča Dolenc. Kakšen vtis bo naredila na nas, lahko povem po 15.02. user posted image Sem pa zanjo dobila kar nekaj priporočil.

Lepo prosim user posted image . Daj prosim kar na ZS, da slučajno ne spregledam. In naj hvala!!!
Kati

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

17.02.2010, 20:47

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Nika v službi, kakšna je bila izkušnja?
Hvala!!!!
LpK

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem