writing-img

Zobozdravnik v ZD Vič

clock-img

31.05.2009, 11:34

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pocasi bi narocila naso pupo k zobozdravniku. Pa pojma nimam, kateri zobozdravniki delajo v ZD Vic - imate kaksne izkusnje, priporocilo? Se pripocam tudi za kontaktni telefon.
Ne bi rada na slepo uletela kar k eni, ki ima frej in nima obcutka za otrocke. Hvala!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

01.06.2009, 09:17

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz ti lahko povem za dr. Lazar Tatjano - je super zobozdravnica. Ne vem pa, če ti bo uspelo priti k njej, saj ona namreč ne sprejema predšolskih. Očitno smo mi imeli srečo, saj je naš bil že pri njeni predhodnici, ki je šla v pokoj in ga je potem prevzela dr. Lazarjeva. Drugače menda ne sprejema predšolskih. Je pa fenomenalna zobozdravnica, res. Še jaz bi šla k njej, pa me je strah zobozdravnika kot user posted image  user posted image Poskusi, mogoče ti uspe, zgubit nimaš kaj. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

01.06.2009, 12:26

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Lazarjeva je tudi za predsolske so mi rekli, AMPAK imajo kao razdeljeno otroke po tem, v kater vrtec spada user posted image user posted image user posted image In moram klicati popoldne Fajdiga Kobalovo..  Hvala vseeno user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2009 12:30:10 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

01.06.2009, 17:55

clock-img

KT

pencil-img

2747

Kateri vrtec pa pokriva Lazarjeva? Oziroma v kateri vrtec hodi vaša mala dama, da se ne bom preveč lovila in že v startu pokličem pravo user posted image

clock-img

01.06.2009, 18:15

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Za lazarjevo ne vem, mi spadam pod trnovo/kolezijo.
sem glih dobila ambulanto, pred 3 letom ne narocajo, ker niso pedontologi user posted image ta je kao v ZD moste.. priporcajo fluonatril 1x0,25mg na dan - obvezno vec 2 uri pred/po mlecnem obroku, umivanje zob,... 

clock-img

01.06.2009, 18:55

clock-img

KT

pencil-img

2747

Uf, potem k dr.Fajdiga Kobal spadamo tudi mi. Vrag zdaj pa morava obe na telefon in v boj v ZD Moste user posted image

clock-img

01.06.2009, 19:48

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

jaz bom pocakala na to 3 leto.. zobe ima ok pa dejansko - saj so ponavado to samo kontrole, ni kaj dosti za narest. no je pa res, da je moja mami zobozdravnica in bi videla kaksne zadeve,ki niso ok.

clock-img

01.06.2009, 21:05

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Mi imamo tudi dr Lazarjevo.Zelo zadovoljni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem