writing-img

Zobozdravnik za odrasle- Maribor

clock-img

24.09.2008, 13:42

clock-img

Anonimen

Katerega zobozdravnika v Mariboru imate in kako ste zadovoljne?

Koga naj izberem: Vero Vihar, Gorazda Rajšpa, Matjaža Marušiča, Nado Peršuh, Bredo Letnik, Dejana Kristana, Jelko Matušan, Gorazda Sajka, Benjamina Štroka, Tadeja Blažiča, Sašo Kosi, Petra Koprivnikarja, Nermina Suljića? Koga drugega?

Zanimajo izkušnje, ker morm zamenjat zobozdravnika.

clock-img

24.09.2008, 13:48

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Priporočam dr. Ajdnik Sabino. Ordinacijo ima v Brezju v trgovsekm centru. Do sedaj je namreč delala nasproti Narodnjega doma - tisti kompleks zobozdravstveni.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

25.09.2008, 12:51

clock-img

mirabela

pencil-img

242

zdravo,
jaz ti priporočam dr.Nado Peršuh, zelo prijazna zobozdravnica, te vedno posluša, vzame čas in nikoli ne čakaš več kot 5 minut user posted image .Za mene in mojega moža je zakon. Odsvetovala bi dr.Vero Vihar, prej sem bila pri njej in ko mi je pulila zob, verjemi da to nikoli nebom pozabila, celih 45 minut me je mučila na mizi in na koncu klicala drugega da ga spuli, pa vedno je slabe volje, nikoli nič ne zna svetovat, celo za sliko od zoba je iskala drugega da ji pove kaj misli . Ne vem, moje izkušnje so takeuser posted image , pa vso srečo user posted image

LP

clock-img

25.09.2008, 13:57

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz hodim v Lavričevo k  dr.Radulovič ( mislim da se tako napiše). In je čisto vredu.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem