writing-img

Zoo ljubljana?

clock-img

22.02.2008, 18:56

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Gledam zemljevid pa se nikakor ne znajdem kje maram dol z avtoceste .Šli bi pa jutri.
Mi se pripeljemo iz Celja,skoz po avtocesti mimo Rutarja pol pa vem da je tam eno križišče kjer ponavadi kdaj gremo zavijemo na ac za Postojno.A mi zna katera razložit kje naj grem dol,v glavnem do Rutarja znamo,kako pa naprej po najlažji poti do zoo-a??

clock-img

22.02.2008, 19:06

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če greš dol z obvoznice na Lj-Savlje, greš takoj na križišču levo in spet takoj desno, potem pa skoz po tisti cesti do velikega križišča s Celovško in spet naravnost ves čas in po cca 3 križiščih vidiš na levi strani ZOO.
Jaz vem za to pot.user posted image

clock-img

22.02.2008, 20:39

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Če greš od Rutarja naprej greš po tisti cesti, kjer greš za POstojno in na tem "križišču" greš proti Kranju. Potem ko vidiš na desni Hotel Mons greš tam dol in potem imaš table. Zdi se mi da greš tam skoz naravnost, ko "zmanjka" ceste zaviješ desno, se pelješ še cca. 500m in na levi imaš ZOO. Ne moreš falit.  

clock-img

22.02.2008, 21:07

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Lahko greš do Celovške in potem pot nadaljuješ po Šišenski do zooja. Z štajerske smeri (oziroma z Bežigrada) se držiš smeri Kranj, odcep za Avstrijo da prideš na Celovško, potlej levo in pri Viatorju na velikem križišču zaviješ desno na Šišensko. Če greš stalno naravnost, prideš na Večno pot in direktno do zooja.

clock-img

22.02.2008, 22:00

clock-img

saving

pencil-img

168

Res je najlažje tako, kot pravi Erdbeere. Se pravi: od Rudnika (Rutar) do razcepa Postojna-Kranj, zaviješ proti Kranju. Po kakem kilometru (za hotelom Mons) ven na izvoz Brdo. Na križišču desno, po cesti vija-vaja kakih 500 m, potem levo (mislim, da je tam že oznaka ZOO). Spet kakih 800 m vija-vaja po lepi cesti proti gozdu. Ko prideš na T križišče (Večna pot), desno. ZOO bo čez kak km na tvoji levi, ne moreš zgrešit velikega parkirišča in bronastega kipa bika pred vhodom.

clock-img

22.02.2008, 22:07

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri tistem "križišču", kjer ponavadi greste levo za Postojno, se držite jutri desno, nato greste prvi izvoz (=Brdo) dol z avtoceste, zavijete desno in nato na prvem semaforju levo. Ko pridete do naslednjega križišča, zavijete desno in čez nekaj 100 metrov bo na desni strani ZOO.

Lepo se imejte!

clock-img

23.02.2008, 06:16

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Hvala,hvala vsem!!

clock-img

24.02.2008, 19:36

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Res je najlažje tako, kot pravi Erdbeere. Se pravi: od Rudnika (Rutar) do razcepa Postojna-Kranj, zaviješ proti Kranju. Po kakem kilometru (za hotelom Mons) ven na izvoz Brdo. Na križišču desno, po cesti vija-vaja kakih 500 m, potem levo (mislim, da je tam že oznaka ZOO). Spet kakih 800 m vija-vaja po lepi cesti proti gozdu. Ko prideš na T križišče (Večna pot), desno. ZOO bo čez kak km na tvoji levi, ne moreš zgrešit velikega parkirišča in bronastega kipa bika pred vhodom.

Tale načrt smo imeli v avtu in našli v prvem,res pa je da je tudi zelo lepo označeno,zato še enkrat hvala.
V živalskem vrtu smo uživali,res je da se ne da videt opic in volkov in,da je bilo lepo vreme.In res je da je ZOO Zagreb hotel z6****** proti Ljubljani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem