writing-img

Zoofilija

clock-img

20.03.2007, 17:50

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Ne vem,če je blo tlele gor že kaj govora o tej temiuser posted image ...ko sm iskala kakšno stran z mislimi sm najdla tole in kliknem na Lestvico na levi strani in kaj mi vrže vnuser posted image ....mislm,sm skor bruhalauser posted image user posted image user posted image podn,res...

Tko sm pomislila na to,da vas vprašam kaj si mislte o tem,pa kakšen užitek naj bi bil sex z živalmi in a je to normalno splohuser posted image al jes nism normalna...da mi je to totalno mem....kr želodec se mi obrača....

http://besedila.najportal.com/besedilo.php?besediloid=698

What's up :)

clock-img

20.03.2007, 17:53

clock-img

Anonimen

Katastrofa, pa to je za kozlat. Kolko vidim so same ženske na slikah, me je kr sram da sem ženska. Če si ****jen, si ****jen. 

clock-img

20.03.2007, 17:58

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Ja nivess tud mene je to čist šokiral..same ŽENSKE,če so sploh vredne besed ženskauser posted image user posted image user posted image ...ma ne vem no,vse ma ene meje al kako???
Moški,kaj pa ve pravte na to...da bi bli z eno žensko in ne bi vedl da ona tud z živalmi to počne? A je to mogoče vzburjajoče...haloooouser posted image svinjsko....

clock-img

20.03.2007, 18:00

clock-img

Anonimen

user posted image Meni se želodec obrača po teh slikah.

clock-img

20.03.2007, 18:46

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

No coment!

Sicer sm res rabila velik časa,da sm sploh našla...sam folk-bljeksi!user posted image

clock-img

20.03.2007, 18:52

clock-img

Anonimen

GROZA
user posted image user posted image user posted image user posted image

Skor ne morem verjet da komu to paše. po moje je marsiktera prsiljena.
Al so pa res ****njene.

clock-img

20.03.2007, 19:07

clock-img

Anonimen

Jaz pa tega ne najdem user posted image user posted image Sem res tako budalo slepo?user posted image

clock-img

20.03.2007, 19:16

clock-img

Anonimen

Ahaaa..Našla našla torej le nisem slepo budalo user posted image

Samo..Folku se meša res...Z živalmi imet spolne odnose...Si ne morejo tipov dobit, ali so res tko bolni.. Groza.. Za bruhaaaat user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2007, 19:18

clock-img

Anonimen

Ma ena še gre psu f.....Grozaaaaaaaaa

clock-img

20.03.2007, 19:21

clock-img

.ču

pencil-img

1181

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Jaz pa tega ne najdem user posted image user posted image Sem res tako budalo slepo?user posted image

Še enkrat si moj post preber in našla boš na levi strani,če boš kliknla Lestvica. Sama prov zanačašč nism hotla gor direktne povezave dat.
A mislte,da so prisiljeneuser posted image al pa jim tko mastno plačajouser posted image sam kr se mene tiče ga ni dnarja,da me prepriča...
Pa kere so budale k to gledajo,jes sm res čist slučajn odkrila...si tud pod razno nism predstavljala,da so nekateri osebki tko nori,da se tkole javno kažejo oz.da kej tacga sploh počnejo....

Madona pa kam gre ta svetuser posted image .....

clock-img

20.03.2007, 19:22

clock-img

.ču

pencil-img

1181

zanačašč

=zanalašč

clock-img

20.03.2007, 19:25

clock-img

Anonimen

sam kr se mene tiče ga ni dnarja,da me prepriča...

kar se mene tiče tud ne 

clock-img

20.03.2007, 19:31

clock-img

Anonimen

Jesos Kristus tele so pa res zmešane kuklje. Hja ja pol smo pa vse zenske take ker se ene kazejo v taki luci. Grozno, raje se samozadovljujem kot da rem s psom se...

clock-img

20.03.2007, 19:51

clock-img

čaki

pencil-img

1009

jaz ne najdem-kje se odpre??????????? user posted image user posted image

clock-img

20.03.2007, 20:40

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Raje sploh ne grem pogledat. Fuj.

clock-img

20.03.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

Mene je pa moj stric hotel prepričat,da mu take filme potegnem dol z mule,ker je čist paf na take svinjarije. Pa naj še omenim,da imam občutek,da zato,da lahko še bolj ponižuje ženske,kot jih tako ali tako ŽE.
Niti nisem pogledala,ker mi je ogabno,če samo pomislim. Ženske,ki to počnejo,pa niso drugega kot user posted image ......

clock-img

20.03.2007, 22:36

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  nisem šla nanjka gledat.

clock-img

20.03.2007, 22:50

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je drgač kaznljivo!

GRAVŽ!

clock-img

20.03.2007, 22:51

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image kaznljivo ja.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem