writing-img

Zopet gosta hrana

clock-img

04.05.2005, 14:49

clock-img

Bib

pencil-img

266

Danes bom svoji pikici dala prvič za probat gosto hrano.

Svetujte mi, ali dam korenček ali bučko, glede na to da je malo zaprta po Aptamilu, bi bilo bolj bučke a ne? :zmeden:

A ja, pe še koliko gosto, ali dam za prvič raje čisto tekoče, ali je lahko že malo bolj redka kašica?

Hvala vam!:bravo:

clock-img

04.05.2005, 17:21

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja,probaj prvo eno pa pol drugo,pa boš videla če bo zaprta,lahko ji normalno zmiksaš ne pregosto,veliko uspeha pri gosti hrani:bravo:

clock-img

04.05.2005, 22:30

clock-img

Nedelja

pencil-img

28

Jaz sem dala naši prvič banano, ker sem nekje "pobrala", da banana uravnava prebavo: če si zaprt odpira, če si odprt pa zapira... in je prvič zmazala 1/4 banane. Zjutri je pa bil fajn lep kakec. Pol sem ji dala v roko režlj jabolke, da ga je cuzala... Uh sem se ji smejala zraven, ker je bila tako hecna...
No šele zatem sem ji dala Frutek... je celga pojedla, bil korenček-marelica, ja.
No, do danes sva pogruntali, da breskov in marelični nista dobra, da je najbolj dober jabolka-hruška, in da je najbolje nabaviti plastične žličke, eno za v roki držat in eno za futrat...

Pa srečno!

clock-img

04.05.2005, 23:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz ti svetujem kuhano pretlačeno jabolko.
Lp

clock-img

05.05.2005, 08:33

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Isto kot Annny.

clock-img

05.05.2005, 10:01

clock-img

špelica

pencil-img

256

zraven kuhane jabolke lahko kasneje skuhaš tudi hruško, je pol bolj sladko in imajo raje, vsaj moj!
Pa dober tek!

clock-img

05.05.2005, 12:08

clock-img

Anonimen

Če je zaprta, še ne dajaj korenčka. Začni res z jabolkom. Jaz sem sicer dajala kar surovega, lahko pa ga skuhaš-če je imela mala težave s kolikami, je bolje da ga skuhaš.
Lahko začneš z bučkami, vendar jih prej olupi (mimogrede-olupi zato, ker so bučke zelo škropljene in prešpricane z vsem vragom) in skuhaj. Samo ponavadi imajo otroci na začetku raje sadje, ker je sladko.
Kasneje res dodaj hruško-sprva malo, ker veliko otrok po hruškah malo napenja in je dobro da se postopno navadi nanjo. Drugače pa hruške fino mehčajo kakija:)-:bravo::)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem