writing-img

Zopet v službo

clock-img

01.05.2005, 22:52

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Še en dan dopusta in zopet bo treba v službo. V torek se mi je zdelo, da je to, da bom 6 dni doma ogromno, minilo je pa tako hitro, da kar sama ne morem verjeti, da je že konec.

clock-img

01.05.2005, 22:54

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...moje sožalje...Drž'se!!

clock-img

01.05.2005, 22:58

clock-img

Anonimen

Te razumem, to je res grozno. Tistih par dni na leto, ko imamo dopust... Jaz bi tudi imela 7 tednov dopusta skupaj, kot učiteljice. Bi se mi zdelo, kot bi se mi nebesa prikazala. Če te kaj tolaži, jaz skozi delam. Sem delala v sredo na praznik in jutri bom tudi. Na dopust kar ne upam iti, me je že zdaj strah, kako bo hitro minilo. Jaz glasujem za več dopusta!!!!

clock-img

01.05.2005, 22:59

clock-img

india

pencil-img

5342

Meni se pa jutri porodniška izteče:((:((:((:((:((:((, a vseeno ostanem doma, samo delat bo treba malo več:(:(:(:(:(:(:(

clock-img

01.05.2005, 23:02

clock-img

lenika

pencil-img

6143

O, Miška, po enem letu nazaj v službo je pa verjetno še težje. Če pa delaš doma, pa je verjetno vseeno bolje, kot če moraš stran od otrok.

clock-img

01.05.2005, 23:06

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, v bistvu sem doma in delam doma, tudi med porodniško sem tako prakticirala, a zdaj bo drugače, ko bom spet finančno "za vse sama", brez pomoči države:(:(:(, pa tudi malo drugačen režim bo vseeno.
Do dopusta pa imam še cele 3 mesece in pol:((:((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem