cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zrezki - žrebiček

clock-img

14.03.2009, 18:18

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

ve kdo kakšen dober recept?

clock-img

22.04.2009, 21:55

clock-img

urša28

pencil-img

166

najbolje da narediš žrebička v omaki,ker je zelo "čikasto " meso,zato je tudi najbolje da za kakšen dan daš volje,da se zmehča..mi v gostilni pripravljamo:
žrebiček z zelenim poprom--najboljši
žrebišek s tartufi-smetana sladka +tartufi
žrebiček z jurčki
itd

clock-img

24.04.2009, 14:41

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Je tudi odvisno, koliko je žrebiček star in ali je on ali ona. Od ženske je meso mehkejše (vsaj v začetku). Mi jih damo v meso med 7. in 9. mesecem starosti. Takrat je meso zelo mehko.user posted image Meni so zrezki najboljši pohani, mož pa ima rad golaž . Otroci pa najraje kareje na žaru. Sto ljudi, sto čudi.user posted image

clock-img

24.04.2009, 14:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Je tudi odvisno, koliko je žrebiček star in ali je on ali ona. Od ženske je meso mehkejše (vsaj v začetku). Mi jih damo v meso med 7. in 9. mesecem starosti. Takrat je meso zelo mehko.user posted image Meni so zrezki najboljši pohani, mož pa ima rad golaž . Otroci pa najraje kareje na žaru. Sto ljudi, sto čudi.user posted image

Da te ne bo lovilo društvo proti mučenju živali.Hecam se,da ne bo zamere slučajn.
Tud mi mamo to meso radi,je zelo dobro,res pa je,da mora bit dosti mlado meso.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem