writing-img

Zvečer zelo rdeča lička

clock-img

29.10.2009, 09:24

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Imam 2 in pol letnega sinka, ki zvečer postane zelo rdeč v lička in to sedaj ko je mal bolj mrzlo. A ima katera podobne izkušnje?
Lep dan vsem...

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

clock-img

29.10.2009, 09:27

clock-img

piko12

pencil-img

636

Jaz imam tudi zvečer rdeča lička, če sem popoldne zunaj. Pa moj mali tudi. user posted image  če prideš z mrzlega na toplo, je vedno tako...

clock-img

29.10.2009, 09:30

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Ja, mi je znano. Moja dečka (3 in 4) dobita rdeča lička, če smo dalj časa zunaj na mrzlem in pridemo not na toplo, se lička kar vžgejo. To je vsako zimo tako in ni nič narobe. Včasih sta tako rdeča, kot bi bila s čim namazana (pri res nizkih temperaturah in nato šok, ko prideta v hišo).

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

29.10.2009, 10:07

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Pri nas je bil pa to vedno znak, da bo zbolela....  Kmalu po enem letu je prvič zbolela za bronhiolitisom. Nato sem bila pozorna na rdeča lička, kmalu nato se je poajvil kašelj, izcedek iz nosu..... Upam, da smo to prerasli in bo imela rdeča lička zaradi zraka.....user posted image

clock-img

29.10.2009, 11:26

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

IZVIRNO SPOROČILO: Sofi

Ja, mi je znano. Moja dečka (3 in 4) dobita rdeča lička, če smo dalj časa zunaj na mrzlem in pridemo not na toplo, se lička kar vžgejo. To je vsako zimo tako in ni nič narobe. Včasih sta tako rdeča, kot bi bila s čim namazana (pri res nizkih temperaturah in nato šok, ko prideta v hišo).

Tašča pa mi pravi, če pije zadost tekočine čez dan...sam saj pije. Zgleda da ima občutljivo in tanko kožo na ličkih.user posted image

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

clock-img

29.10.2009, 13:40

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Nas dobi rdeca licka tudi ko mu je vroce....

clock-img

29.10.2009, 13:42

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: Sofi

Pri nas je isto.Stara mama bi rekla:"Zdrava kmečka barva.." user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem